Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Γιώργος Κουμουτσάκος: «Δεν διασύρεις πρέσβη φίλης χώρας»

Γιώργος Κουμουτσάκος: «Δεν διασύρεις πρέσβη φίλης χώρας»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
"Η κυβέρνηση καθυστέρησε και προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο"

Η κυβέρνηση καθυστέρησε, και σιώπησε, αδικαιολόγητα στο Καταλανικό ζήτημα, και κατόπιν προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο τόνισε στο ρ/σ του ΣΚΑΪ ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας την επίθεση του υπουργείου Εξωτερικών στον Ισπανό πρέσβη στην Αθήνα.

O βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι ο Ισπανός πρέσβης σε συνέντευξή του απλώς αναρωτήθηκε για το λόγο της μέχρι τότε σιωπής της ελληνικής κυβέρνησης, και παρέθεσε στοιχεία, δηλώνοντας ότι η ΝΔ και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τοποθετήθηκαν στην απόπειρα απόσχισης της Καταλονίας.

«Η χθεσινή (Κυριακή) ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία εμπλέκει τον πρέσβη σε δήθεν συνεννοήσεις με την αξιωματική αντιπολίτευση, δείχνει απώλεια ψυχραιμίας, λογικής και μέτρου. Για να καλύψει τα λάθη της έκανε νέο ατόπημα, προχώρησε σε αδικαιολόγητη υπεραντίδραση» σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

Σύμφωνα με τον τομεάρχη της ΝΔ, είναι ανήκουστη αντίδραση να επιτιμάται πρέσβης δημοσίως, καθώς οι πρέσβεις καλούνται και τους υποδεικνύεται το σφάλμα. Δεν διασύρεις, είπε, πρέσβη φίλης χώρας προκαλώντας διπλωματικό επεισόδιο.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο μπλόκαρε το… δρόμο λεωφορείου ΟΑΣΘ! (ΦΩΤΟ)

Ιερώνυμος: «Αρμονική συνύπαρξη σε έναν ραγδαία μεταβαλλόμενο κόσμο»