Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στις Πρέσπες τη μέρα των υπογραφών

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στόχος των διοργανωτών είναι να συγκεντρωθεί κόσμος από όλη την Ελλάδα στο σημείο όπου θα διεξαχθεί η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ

Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στις Πρέσπες σχεδιάζεται για την ημέρα που θα υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ ελληνικής και σκοπιανικής κυβέρνησης.

Στόχος των διοργανωτών είναι να συγκεντρωθεί κόσμος από όλη την Ελλάδα στο σημείο όπου θα διεξαχθεί η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος των πολιτιστικών συλλόγων Μακεδονίας, Γιώργος Τάτσιος, «όπου θα ανακοινωθεί το προσύμφωνο θα είμαστε όλοι εκεί, είτε Πρέσπες είτε οπουδήποτε αλλού».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εάν το σημερινό τηλεφώνημα Τσίπρα - Ζάεφ είναι αυτό που θα ολοκληρώσει τη συμφωνία, τότε οι δυο πρωθυπουργοί θα έχουν συνάντηση για την υπογραφή μέσα στο Σαββατοκύριακο, πιθανότατα στις Πρέσπες.

Όπως τόνισε ο κ. Τάτσιος, «θα είμαστε όλοι στις Πρέσπες, αφού δεν είναι δυνατό να παίζεται η τύχη της Μακεδονίας και να λείπει ο λαός από τις εξελίξεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο βασιλιάς της Ισπανίας στον τελικό του Μουντιάλ (VIDEO)
Η παρουσία τους κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των Ηνωμένων Πολιτειών τράβηξε τα βλέμματα των φιλάθλων, σε ένα κατάμεστο στάδιο, λίγο πριν από...
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο βασιλιάς της Ισπανίας στον τελικό του Μουντιάλ (VIDEO)