Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κ. Χατζηδάκης: «Ο κ. Τσίπρας επιβραβεύει τον Πολάκη»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Δριμεία επίθεση στον Αλ. Τσίπρα για τη στήριξή του προς τον Π. Πολάκη, με τον οποίο ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε σε δημόσιο χώρο μαζί του στο Ροδάκινο Ρεθύμνου, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τη στήριξή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, με τον οποίο ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε σε δημόσιο χώρο μαζί του στο Ροδάκινο Ρεθύμνου εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο «ΘΕΜΑ 104,6», επισημαίνοντας ότι «ο κ. Τσίπρας όχι απλώς ανέχεται τον κ. Πολάκη, όχι απλώς καλύπτει τον κ. Πολάκη, υπογραμμίζει τη σχέση του και τη φιλία μαζί του».

«Στον κ. Τσίπρα μπορούμε να καταλογίσουμε διάφορα, αλλά όχι ότι δεν έχει την απαιτούμενη πολιτική εξυπνάδα. Όλα αυτά τα αντιλαμβάνεται πολύ καλά. Προφανώς, με διαφορετικούς τρόπους, θέλει να μας υπογραμμίσει ο κ. Τσίπρας την ταύτισή του με τον κ. Πολάκη και με το ακροατήριο του κ. Πολάκη. Αλλά τελικώς γίνεται ο ίδιος Πρωθυπουργός του κ. Πολάκη και περιορίζει τον εαυτό του σ’ αυτό το ακροατήριο. Δεν μπορεί να είναι «πρωθυπουργός των πολλών» και κυρίως δεν μπορεί να είναι πρωθυπουργός που εκφράζει, αυτό που ακούγαμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ένα διαφορετικό ύφος, το νέο, το καινούργιο κ.λ.π», πρόσθεσε ο κ. Χατζηδάκης.

Παράλληλα ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας «ξέρει ότι όταν εμφανιστεί με τον Πολάκη σ' αυτή την συγκυρία θα θεωρηθεί επιβράβευση του Πολάκη», και υπενθύμισε ότι ο κ. Ξανθός - ο οποίος δεν παρευρέθηκε στη συνάντηση - είχε χαρακτηρίσει άστοχη και αχρείαστη τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού υγείας.

Και κατέληξε: «Νομίζω, ότι έρχεται να υπογραμμίσει την ορθότητα της επιλογής μας να καταθέσουμε πρόταση μομφής μόλις ανοίξει η Βουλή. Δείχνει ότι η ουσία της πρότασης μομφής δεν είναι μόνο να δείξουμε το πολιτικό ήθος του κ. Πολάκη, αλλά τελικά και του κ. Τσίπρα.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την ένταση στα Δικαστήρια
Ομάδα ατόμων που είχε συγκεντρωθεί σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον 25χρονο που προφυλακίστηκε για την υπόθεση της οικογένειας Νέστορα
Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την ένταση στα Δικαστήρια
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στη Ρόδο
Με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση, ο πατέρας του 19χρονου, περιέγραψε τη δύσκολη στιγμή που η οικογένεια βρέθηκε ξανά στη Ρόδο
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στη Ρόδο