Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γεννηματά: Επιτέλους να ψηφίζουν οι Έλληνες πολίτες κάτοικοι του εξωτερικού

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τι δήλωσε η Φώφη Γεννηματά μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

«Εμείς θέλουμε επιτέλους να ψηφίζουν οι Έλληνες πολίτες κάτοικοι του εξωτερικού. Να προσμετράται η ψήφος τους. Να εκλέγουν αντιπροσώπους» τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά σε δήλωσή της μετά το πέρας της συνάντησης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με αντικείμενο τη διευκόλυνση της ψήφου των εκτός επικρατείας εκλογέων.

Η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι δεν πρέπει να υπάρξει άλλη χαμένη ευκαιρία και κάλεσε όλα τα κόμματα να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Καταλήγοντας, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ανέφερε πως επισήμανε στον κ. Μητσοτάκη «ότι απέναντι στην εντεινόμενη τουρκική επιθετικότητα χρειάζονται εθνική ομοψυχία και αποφασιστική στάση στο εσωτερικό όπως και συγκεκριμένα μέτρα και αποφάσεις τώρα από τους εταίρους και συμμάχους μας».

Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε η κ. Γεννηματά, η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να ζητήσει οπωσδήποτε απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας και αλλαγή της Κοινής Δήλωσης για το προσφυγικό/μεταναστευτικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιωάννινα: Σοβαρές ζημιές σε αμπελώνες μετά το χαλάζι – Απώλειες 80% της παραγωγής
Η Ζίτσα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες αμπελουργικές ζώνες της Ηπείρου, γνωστή για ποικιλίες όπως η Ντεμπίνα και το Βλάχικο
Ιωάννινα: Σοβαρές ζημιές σε αμπελώνες μετά το χαλάζι – Απώλειες 80% της παραγωγής
Συνελήφθη 66χρονος στη Νίκαια: Στο σπίτι του βρέθηκαν όπλα, τέιζερ και φυσίγγια
Κατασχέθηκαν ένα περίστροφο, δύο πιστόλια κρότου, έντεκα φυσίγγια, δύο συσκευές τέιζερ, καθώς και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών
Συνελήφθη 66χρονος στη Νίκαια: Στο σπίτι του βρέθηκαν όπλα, τέιζερ και φυσίγγια