Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ελληνική Λύση: «Ακάλυπτες επιταγές» οι υποσχέσεις της ΝΔ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης με αφορμή τις ευχές Σταϊκούρα-Πέτσα

«Οι υπουργοί της κυβέρνησης φαίνεται πως όσο γρήγορα ξέχασαν τις υποσχέσεις που έδιναν προεκλογικά άλλο τόσο γρήγορα ξέχασαν και τα ψίχουλα που μοίρασαν στους σκληρά φορολογουμένους πολίτες», αναφέρει η Ελληνική Λύση σχολιάζοντας «τις ευχές που έστειλαν για τα Χριστούγεννα ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας προς τους εργαζομένους και τους συνταξιούχους».

Η Ελληνική Λύση λέει ότι οι υποσχέσεις τη ΝΔ «είναι ακάλυπτες επιταγές», «με προφάσεις αποφεύγει να δώσει αυτά που υποσχέθηκε», κάνει λόγο για «απάτη» και «αλχημείες» και καταλήγει: «Απάτη, αλχημείες και υποσχέσεις ανεκπλήρωτες μόνο μία κυβέρνηση πολιτικών απατεώνων θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει! Έτσι μας αναγκάζει η ΝΔ να μην της ευχηθούμε χρόνια πολλά όσο και εάν θέλαμε λόγω ημερών.».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος τουρίστας από τη Βρετανία – Η σύζυγός του είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί
Σκληρή κριτική από το γραμματέα της Νέας Αριστεράς στον πρώην πρωθυπουργό για το νέο του πολιτικό εγχείρημα
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί