Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τριμερής τηλεδιάσκεψη ΥΠΕΞ Ελλάδας, Κύπρου και Ιορδανίας

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Για συντονισμό σε επιμέρους τομείς

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα συμμετάσχει αύριο, ‪Τετάρτη 3 Ιουνίου, από την Αθήνα, σε τηλεδιάσκεψη με τους υπουργούς Εξωτερικών της Κύπρου και της Ιορδανίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, κατά την τηλεδιάσκεψη, θα συζητηθεί ο περαιτέρω συντονισμός της τριμερούς συνεργασίας σε επιμέρους τομείς.

Αναμένεται επίσης, όπως σημειώνεται, να εξετασθούν ζητήματα περιφερειακού ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένων των εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο, τη Λιβύη, τη Συρία και το Ιράκ, οι εξελίξεις όσον αφορά την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας και οι δυνατότητες συνεργασίας ενόψει της άρσης των περιορισμών στις αεροπορικές μετακινήσεις.

Θα συζητηθούν, τέλος, το μεταναστευτικό, η πορεία της ειρηνευτικής διαδικασίας στη Μέση Ανατολή αλλά και οι σχέσεις ΕΕ-Ιορδανίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»
Ο υφυπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στις αποστολές που διοργανώνει το ΥΜΑΘ μαζί με ομάδες επιχειρηματιών
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»