Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μιχάλης Καλογήρου - Νοσηλεύεται στο «Σωτηρία»

Διετέλεσε υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Καλογήρου, και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία» λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook.

«Χθες διαγνώστηκα θετικός στον Covid και νοσηλεύομαι λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού. Οι συνεργάτες και οι επαφές των τελευταίων ημερών έχουν ειδοποιηθεί προκειμένου να λάβουν τα αναγκαία μέτρα ελέγχου και προφύλαξης», αναφέρει ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης στην ανάρτησή του και ευχαριστεί θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου «Σωτηρία», ευχόμενος «σε όλες και όλους, που δίνουμε αυτήν τη μάχη, γρήγορη ανάρρωση».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, για προληπτικούς λόγους, οι εργαζόμενοι του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, έχουν τεθεί σε καραντίνα.

https://www.facebook.com/kalogiroumichalis/posts/1790706957777044

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πιερρακάκης: Η κυβέρνηση ξέρει να διαχειρίζεται κρίσεις, παρεμβαίνει όταν πρέπει
«Μας ανησυχεί όλους όταν φλέγεται η Μέση Ανατολή και ελπίζουμε να μην δούμε τα χειρότερα», είπε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
Πιερρακάκης: Η κυβέρνηση ξέρει να διαχειρίζεται κρίσεις, παρεμβαίνει όταν πρέπει