Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κικίλιας: Δεν αποκλείεται έκκληση σε ιδιώτες γιατρούς και διακομιδές εκτός Αττικής

kikilias
Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Tο σχέδιο για το ΕΣΥ για τις επόμενες 3 εβδομάδες σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας

Το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την ενίσχυση του ΕΣΥ ξεδιπλώνεται με 1.393 κλίνες ΜΕΘ στην Αττική  στις οποίες θα προστεθούν άλλες 10 ΜΕΘ σήμερα στο Τζάνειο και μέχρι  το Σάββατο άλλες 5 στο Ιπποκράτειο ανακοίνωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας τονίζοντας ότι έχουμε μπροστά μας 2 με 3 δύσκολες εβδομάδες για την πανδημία.

"Έχουμε ξεπεράσει προ πολλού τις δυνατότητες του συστήματος", σημείωσε ο κ. Κικίλιας, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ουσιαστική συνδρομή του ιδιωτικού τομέα στην μάχη του κορωνοϊού. Δύο ιδιωτικές Κλινικές παραχωρούνται στο Ε.Σ.Υ. για τη νοσηλεία Covid περιστατικών στην Αττική. Πρόκειται για το Ιατρικό Περιστερίου και την ιδιωτική κλινική ΛΗΤΩ. Και στις δυο κλινικές, θα λειτουργούν από την Πέμπτη και απλές κλίνες αλλά και ΜΕΘ Covid.Ήδη σε συνεργασία με τον Ιδιωτικό τομέα έχουν ενταχθεί 26  γιατροί στο ΕΣΥ και θα φτάσουν τους  50», είπε.

Ο υπουργός Υγείας, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τις επόμενες ώρες ή μέρα να γίνει έκκληση σε ιδιώτες γιατρούς, ενώ δεν απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο διακομιδών ασθενών με κορωνοϊό σε νοσοκομεία εκτός Αττικής.

Έκανε γνωστό ότι μετά το Σισμανόγλειο που μετατρέπεται σε νοσοκομείο αντιμετώπισης Covid περιστατικών, η συνέχεια  θα γίνει με ένα ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης στην Αττική, όταν μετά από 2 με 3 εβδομάδες πίεσης αυτά τα περιστατικά θα χρήζουν αποκατάστασης. 

Πηγή: skai

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σάκκαρη: Το μήνυμα σε Μητσοτάκη - «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα»
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ σε όλους τους αγώνες της Σάκκαρη και την υποστήριζε από τα court side του γηπέδου
Σάκκαρη: Το μήνυμα σε Μητσοτάκη - «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα»