Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στην Τήνο με το πλοίο της γραμμής ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατηρεί εξοχική κατοικία στον οικισμό του Αγίου Πέτρου, κοντά στο χωριό Καρδιανή

Το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν, θα εκμεταλλευτεί και ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, οποίος επέλεξε να κάνει την πρώτη του εξόρμηση για επίσκεψη στο σπίτι του στις Κυκλάδες, για το σαββατοκύριακο, με τη σύζυγό του, Μαρέβα. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναχώρησε σήμερα απόγευμα της Παρακευής  για την Τήνο με το πλοίο της γραμμής.

Σημειώνεται οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατηρεί εξοχική κατοικία στον οικισμό του Αγίου Πέτρου, κοντά στο χωριό Καρδιανή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φλωρίδης: Οι ανήλικοι δεν θα φυλακίζονται - Θα έχουν ήπια αναμορφωτικά μέτρα
Αθλητισμός, πολιτισμός και κοινωφελής εργασία, τα τρία όπλα του υπουργείου Δικαιοσύνης για την επανένταξη των ανηλίκων από 12 έως 18 ετών
Φλωρίδης: Οι ανήλικοι δεν θα φυλακίζονται - Θα έχουν ήπια αναμορφωτικά μέτρα