Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

ΚΚΕ: Ευθύνες της κυβέρνησης για τους μειωμένους ρυθμούς στους εμβολιασμούς

ΚΚΕ: Ευθύνες της κυβέρνησης για τους μειωμένους ρυθμούς στους εμβολιασμούς
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Αν η κυβέρνηση αναζητά ευθύνες για τους μειωμένους ρυθμούς στους εμβολιασμούς, να κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέφτη»

«Αν η κυβέρνηση αναζητά ευθύνες για τους μειωμένους ρυθμούς στους εμβολιασμούς, να κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέφτη», αναφέρει σε σχόλιο του το ΚΚΕ για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Ακόμη το Κομμουνιστικό Κόμμα αναφέρει:«Εκεί θα δει τις παλινωδίες στην ουσιαστική ενημέρωση του λαού, τις ελλείψεις στα αναγκαία μέτρα προστασίας, αλλά και την υποταγή της διαδικασίας του εμβολιασμού στους ανταγωνισμούς των μεγάλων εταιρειών φαρμάκου και την πολιτική της ΕΕ, δηλαδή όλα αυτά που η ίδια και τα άλλα αστικά κόμματα, θεωρούν περίπου ως φυσιολογικά της περιβόητης "ελευθερίας της καπιταλιστικής αγοράς". Όλα τα παραπάνω είναι που αφήνουν χώρο στους φόβους, τους δισταγμούς και τον ανορθολογισμό, υπονομεύοντας τον αναγκαίο εμβολιασμό και συνολικά την προστασία της δημόσιας υγείας».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Τζιτζικώστα - Δήμα για την ανάπτυξη της καινοτομίας

Μητσοτάκης: 5 εκατομμύρια οι εμβολιασμένοι με τουλάχιστον μια δόση (VIDEO)