Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγριο επεισόδιο στη Βουλή με Γεωργιάδη - Πολάκη: Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η φρουρά χώρισε Άδωνι Γεωργιάδη - Παύλο Πολάκη

Επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα της Κυριακής (30.01.2022) στο καφενείο της Βουλής μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη, και ενώ ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση στην Ολομέλεια για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης. 

Όπως αναφέρει το newsit, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άδωνις Γεωργιάδης έπινε καφέ με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Στο διπλανό τραπέζι βρέθηκε ο Παύλος Πολάκης με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης, φέρεται να είπε στον Άδωνι Γεωργιάδη: “Την Τρίτη (σ.σ. που είναι προγραμματισμένη η συζήτηση του επενδυτικού νομοσχεδίου) θα έρθω και να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι”.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης του απάντησε: “Την Τετάρτη θα σου τραβήξω αγωγή ένα εκατομμύριο ευρώ αν δεν μου ζητήσεις συγγνώμη για την υπόθεση Novartis και όσα έχεις πει για μένα”. 

Τα πνεύματα οξύνθηκαν με τους δύο τους να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ κινητοποιήθηκε από τις φωνές μέχρι και η φρουρά της Βουλής​, που επενέβη για να πέσουν οι τόνοι.

Σύμφωνα με το protothema από την πλευρά της ΝΔ επενέβη ακόμη ο Βασίλης Σπανάκης, που στάθηκε μεταξύ των δύο, ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε ο Νίκος Φίλης, για να συγκρατήσει τον κ. Πολάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Ολοκληρώθηκε το σημαντικό έργο ύψους άνω των 8 εκατ. ευρώ – Πότε θα ολοκληρωθεί η αποξήλωση του εκτός τάσης εναέριου δικτύου
Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θέτει ζήτημα «πράσινων» φόρων στα ορυκτά καύσιμα και το diesel κίνησης, ενώ επανέρχεται στο εύρος των φορολογικών εξαιρέσεων
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα