Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

KINAΛ: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ήταν μαζί στις πλατείες των αγανακτισμένων

KINAΛ: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ήταν μαζί στις πλατείες των αγανακτισμένων
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Διχάζουν και σήμερα» τονίζει το ΚΙΝΑΛ

Το ΚΙΝΑΛ, κατηγόρησε τη κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ για τους έντονους διαξιφισμούς για τη παρέμβαση του μαχητή των Αζόφ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ουκρανού Προέδρου, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, στη Βουλή . «Δυστυχώς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αξιοποιούν κάθε ευκαιρία για να διχάσουν τους πολίτες. Δεν έμαθαν από τα λάθη τους, που πήγαν τη χώρα πίσω», αναφέρει σχόλιο του Γραφείου Τύπου του κόμματος. «Τους θυμίζουμε ότι στην πάνω και κάτω πλατεία Συντάγματος βρέθηκαν και οι δυο στην αρχή γιγαντώνοντας τον λαϊκισμό και εκκολάπτοντας το αυγό του φιδιού», τονίζει το ΚΙΝΑΛ.

Επίσης επικρίνει τον πρόεδρο της Βουλής καθώς υποστηρίζει ότι «υπέπεσε σε ένα απαράδεκτο θεσμικό ατόπημα δίνοντας το λόγο σε μαχητές του Τάγματος Αζόφ. Ατόπημα, που μας προσέβαλε όλους και για το οποίο δεν υπάρχουν δικαιολογίες», όπως σημειώνεται.

Το ΚΙΝΑΛ εκφράζει τη λύπη του που ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, κ. Ζελένσκι δεν βρήκε να πει ούτε μια λέξη για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο ούτε ενώπιον της Κυπριακής Βουλής.  «Παραμένουμε σταθερά δίπλα στον ουκρανικό λαό. Καταδικάζουμε την εισβολή του κ. Πούτιν και κάθε παραβίαση του διεθνούς δικαίου», καταλήγει αναφέροντας πως «η στάση μας έχει σταθερά αξιακά χαρακτηριστικά».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Θεσσαλονίκη: Το στέκι για ιταλικό φαγητό στην Π. Μελά – Η νέα γευστική «έκπληξη»

Άδωνις Γεωργιάδης: Αν δεν είχε βοηθήσει η κυβέρνηση Μέρκελ δε θα ήμασταν στο ευρώ

ΕΠΙΣΗΜΟ από ΕΦΕΤ: Απαγορεύει όλες τις παρτίδες για 3 σοκολάτες «Kinder»

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλη φωτιά σε δύσβατη δασική περιοχή στη Ζάκυνθο

Καρκίνος: Πόσο «ένοχα» είναι τα τεχνητά γλυκαντικά