Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επίσκεψη Χαρδαλιά στη Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του οργάνου Ζήση Ιωακείμοβιτς και έστειλε μήνυμα συσπείρωσης για τις εκλογές

Τη Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε την Κυριακή 7 Μαΐου και την Δευτέρα 8 Μαΐου 2023 ο συντονιστής οργάνωσης εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του οργάνου Ζήση Ιωακείμοβιτς.

Στη διήμερη παρουσία του στη Θεσσαλονίκης ο Νίκος Χαρδαλιάς έστειλε μήνυμα συσπείρωσης, συμπόρευσης και δυναμικής ενεργοποίησης όλων των παλαιών και νέων κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα στην Κεντρική Μακεδονία. Ζήτησε εγρήγορση και ανάδειξη της θετικής ατζέντας που περιλαμβάνει το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να διασφαλιστεί η ευρύτερη δυνατή πλειοψηφία την οποία έχει ανάγκη ο τόπος, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον ίδιο «η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα την οποία μπορεί να εξασφαλίσει μια ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με ορίζοντα τετραετίας. Ως εκ τούτου από αυτόν τον αγώνα δεν πρέπει να λείψει κανείς και πρέπει να τον δώσουμε όλες και όλοι μαζί στην πρώτη γραμμή».

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 ο Νίκος Χαρδαλιάς προήδρευσε σε συνεδρίαση των περιφερειακών συμβούλων Κεντρικής Μακεδονίας, μελών της Νέας Δημοκρατίας. Αμέσως μετά συνάντησε τους Προέδρους των Δ.Ε.Ε.Π. Κ. Μακεδονίας, όπως επίσης το Συντονιστικό της ΟΝΝΕΔ Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, αλλά και τους υποψήφιους Βουλευτές στις δυο εκλογικές περιφέρειες.

Την Δευτέρα 8 Μαΐου 2023 το πρόγραμμά του περιελάμβανε επίσκεψη στο πρώην Στρατόπεδο «Μεγάλου Αλεξάνδρου» στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, επισκέψεις σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη γαλακτοβιομηχανία και στα γεωργικά φάρμακα, καθώς και στο παραλιακό μέτωπο της δυτικής Θεσσαλονίκης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστα Γιουτίκα. Το πρόγραμμα του ολοκληρώθηκε με ακόμη δυο συναντήσεις. Η πρώτη με τη γραμματεία παλαιών στελεχών και η δεύτερη με τη γραμματεία τέως Βουλευτών.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Ζήσης Ιωακείμοβιτς, σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Η Νέα Δημοκρατία Θεσσαλονίκης ανοίγει το βηματισμό της στην κοινωνία. Επειδή πολιτική σημαίνει προσφέρω λύσεις, με τον συντονιστή οργάνωσης εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, καλό φίλο και Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά, συζητήσαμε και χαράξαμε το πλάνο δράσεων που θα υλοποιήσουμε με σκοπό να επικοινωνήσουμε και να αναδείξουμε στους συμπολίτες μας το πολυεπίπεδο κυβερνητικό έργο. Άλλωστε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας πάντα τη γλώσσα της ευθύτητας και του θάρρους, έχουν αποδείξει με πράξεις και μετρήσιμα αποτελέσματα ότι είναι παράγοντες σταθερότητας για την πατρίδα μας.

Όπως η Ελλάδα του 2019 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2023, έτσι και η Ελλάδα του 2027 θα είναι ακόμα πιο ισχυρή από την Ελλάδα του σήμερα.

Πορευόμαστε με σχέδιο, πρόγραμμα και όραμα, με τη Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του κυβερνητικού ενδιαφέροντος, όπως αποδεικνύεται από τα δεκάδες σημαντικά έργα που δρομολογούνται στην πόλη με ορίζοντα το 2030.

Προχωράμε όλοι μαζί, παλαιά και νέα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και τελικό προορισμό τη μεγάλη νίκη της λογικής, της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας. Το στίγμα της δεύτερης διακυβέρνησης θα είναι όπως λέει και το σύνθημά μας: Σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Σταθερά σε ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον, τολμηρά για να υλοποιηθούν οι μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η πατρίδα μας και μπροστά προκειμένου η Ελλάδα να γίνει σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βόλος: Στη φυλακή ο 28χρονος που κρατούσε κλειδωμένη τη σύζυγό του στο σπίτι τους
Το θύμα υποστήριξε ότι δεν πήγαινε στην αστυνομία να καταγγείλει τον σύζυγό της, εξαιτίας των απειλών που δεχόταν από αυτόν και του φόβου που της...
Βόλος: Στη φυλακή ο 28χρονος που κρατούσε κλειδωμένη τη σύζυγό του στο σπίτι τους