Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γιαννούλης: Ελλιπέστατα τα μέτρα της κυβέρνησης για ακρίβεια και αισχροκέρδεια

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, η μεγαλύτερη αύξηση τιμών τον Οκτώβριο καταγράφηκε στα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης με ποσοστό άνω του 9%

Ελλιπέστατα χαρακτηρίζει τα μέτρα του υπουργείου Ανάπτυξης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Γιαννούλης.

Στη δήλωσή του εξηγεί: «Για άλλη μία φορά ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας επιχείρησε να πείσει τους καταναλωτές ότι τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση προκειμένου να πατάξει την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, είναι στη σωστή κατεύθυνση. Μόνο που οι τρεις βασικοί άξονες στους οποίους αναφέρθηκε και πάνω στους οποίους στηρίζεται η κυβερνητική πολιτική, κάθε άλλο παρά οδήγησαν στη μείωση των τιμών στο ράφι. Αντίθετα και σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, η μεγαλύτερη αύξηση τιμών τον Οκτώβριο καταγράφηκε στα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης με ποσοστό άνω του 9%».

Κλείνοντας ο κ. Γιαννούλης υποστηρίζει: «Η εκτίναξη του κόστους ζωής, η καλπάζουσα ακρίβεια και η ανεξέλεγκτη αισχροκέρδεια είναι αποτέλεσμα μίας αναποτελεσματικής, ανεύθυνης και άτολμης κυβερνητικής πολιτικής, που δύο χρόνια τώρα υποβοηθά αυτά τα φαινόμενα».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μία (σχεδόν) παραγγελιά
Σίγουρα είναι ευχάριστο και για την πόλη μας, αλλά και το ίδιο το άθλημα, να διακρίνεται κάποιος άλλος εκτός από τον Παναθηναϊκό
Μία (σχεδόν) παραγγελιά