Μεγάλη δείχνει να είναι η προσέλευση του κόσμου στα εκλογικά τμήματα όλης της χώρας στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.
Σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, μέχρι τις 17:00 ψήφισαν 234.343 φίλοι και μέλη του κόμματος. Υπενθυμίζεται ότι οι κάλπες θα μείνουν ανοιχτές μέχρι τις 19:00 σε περίπτωση που δε δοθεί παράταση.
Ανδρουλάκης και Γερουλάνος οι μεγάλοι νικητές στην Αυστραλία
Σύμφωνα με το neoskosmos.com στη Μελβούρνη ο Παύλος Γερουλάνος κατάφερε να επικρατήσει με 21 ψήφους, ενώ δεύτερος αναδείχθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης με 6, στην τρίτη θέση βρέθηκε η Νάντια Γιαννακοπούλου με 3, τέταρτη η Άννα Διαμαντοπούλου με 2, ενώ οι Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης πήραν από 1 ψήφο.
Αντίθετα στο Σίδνεϊ, σε σύνολο 53 ατόμων που ψήφισαν, ο Νίκος Ανδρουλάκης βγήκε πρώτος με 19 ψήφους, δεύτερη η Άννα Διαμαντοπούλου με 17, τρίτος ο Χάρης Δούκας με 9, τέταρτος ο Μιχάλης Κατρίνης με 6, πέμπτος ο Παύλος Γερουλάνος με 2 και έκτη η Νάντια Γιαννακοπούλου με 0.