Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ευάγγελος Αντώναρος: Ζητά παρέμβαση εισαγγελέα μετά τα επεισόδια στο συνέδριο

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του

Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο Ευάγγελος Αντώναρος μετά τα επεισόδια στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Παρασκευής.

 «Η συμπεριφορά της ηγετικής ομάδας όχι μόνο παραβίασε βασικές αρχές του κοινοβουλευτισμοού και της δημοκρατίας αλλά και πληθώρα ποινικών διατάξεων πολλές από τις οποίες συνδέονται και με την αυτονόητη προστασία των ατομικών ελευθεριών και των προσωπικών δικαιωμάτων» έγραψε ειδικότερα σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ολόκληρη η ανάρτηση Αντώναρου:

Μετά τις αδιανόητες εξελίξεις των τελευταίων ημερών στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με αποκορύφωμα τον αποκλεισμο εκατοντάδων νομιμα εκλεγμενων συνέδρων με απόλυτα αδιαφανη κριτήρια και χωρις ενημερωση των ενδιαφερομένων απο τη λεγομενη Επιτροπή Νομιμοποίησης καλώ τις εισαγγελικές αρχές της χώρας να εξετάσουν κατά πόσον η ηγετική ομάδα του εν λόγω πολιτικού σχηματισμου εδρασε με συμπεριφορές που προσιδιαζουν στα χαρακτηριστικά της εγκληματικης οργάνωσης. Η συμπεριφορά της ηγετικής ομάδας όχι μόνο παραβίασε βασικές αρχές του κοινοβουλευτισμοού και της δημοκρατίας αλλα και πληθώρα ποινικών διατάξεων πολλές από τις οποίες συνδέονται και με την αυτονόητη προστασία των ατομικών ελευθεριών και των προσωπικών δικαιωμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις δραματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Αντώναρος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανακοίνωσε την παραίτησή του από το κόμμα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Σύμφωνα με τους ειδικούς, για τους περισσότερους ανθρώπους η θερμοκρασία του νερού είναι θέμα προτίμησης και όχι υγείας
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»
«Η επιθεώρηση του Στόλου που μόλις έλαβε χώρα, επ’ ευκαιρία της Ναυτικής Εβδομάδας, μας γέμισε εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση» είπε
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»