Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ ο Βεσυρόπουλος – Οι νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι

Ορίστηκαν με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη

Το νέο γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, καθώς και τους νέους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του κόμματος, όρισε με απόφασή του ο πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας προτείνεται ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Παράλληλα για τις θέσεις των Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας κατά σειρά ορίζονται οι βουλευτές Αθανάσιος Πλεύρης, Νότης Μηταράκης, Μακάριος Λαζαρίδης.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 4 Απριλίου με θέμα την εκλογή Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Σύμφωνα με τους ειδικούς, για τους περισσότερους ανθρώπους η θερμοκρασία του νερού είναι θέμα προτίμησης και όχι υγείας
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»
«Η επιθεώρηση του Στόλου που μόλις έλαβε χώρα, επ’ ευκαιρία της Ναυτικής Εβδομάδας, μας γέμισε εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση» είπε
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»