Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μαρινάκης: «Να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, η Βάγια Νέστορα δολοφονήθηκε»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Σε αυτές τις τραγικές στιγμές στεκόμαστε δίπλα στην Αφροδίτη, στον πατέρα και την οικογένειά της» ανέφερε

Συντετριμμένος δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Παύλος Μαρινάκης για τον θάνατο της μητέρας της Αφροδίτης Νέστορα, Βάγιας Νέστορα μετά την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη. 

Ο κ. Μαρινάκης, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «οφείλουμε να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, η Βάγια Νέστορα δολοφονήθηκε». 

Αναλυτικά:

«Συντετριμμένος πληροφορήθηκα ότι η Βάγια Νέστορα δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της.

Οφείλουμε, όμως, να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: η Βάγια Νέστορα, η μητέρα της Αφροδίτης, δολοφονήθηκε. Και είναι ιερή υποχρέωση των Αρχών να κυνηγήσουν τους αυτουργούς αυτού του εγκλήματος, όπου κι αν βρίσκονται και να τους οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη.

Σε αυτές τις τραγικές στιγμές στεκόμαστε δίπλα στην Αφροδίτη, στον πατέρα και την οικογένειά της. Ειλικρινή συλλυπητήρια».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τσίπρας για θάνατο Βάγιας Νέστορα: Η τρομοκρατία δεν έχει θέση στη δημοκρατία
«Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστoρα από την τρομοκρατική επίθεση στην οικία της» ανέφερε
Τσίπρας για θάνατο Βάγιας Νέστορα: Η τρομοκρατία δεν έχει θέση στη δημοκρατία