Σε δύο κατευθύνσεις στρέφει την προσοχή του το ΠΑΣΟΚ τις επόμενες ημέρες, επιδιώκοντας να ενισχύσει την πολιτική του παρουσία. Από τη μία πλευρά, προετοιμάζεται για νέα αντιπαράθεση με την κυβέρνηση σχετικά με το νομοσχέδιο για το ιδιωτικό χρέος και, από την άλλη, συνεχίζει τις κινήσεις διεύρυνσης με πρόσωπα από άλλους πολιτικούς χώρους.
Στη Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν ότι η απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να αποσύρει το άρθρο 23 του νομοσχεδίου αποτελεί υποχώρηση υπό την πίεση της αντιπολίτευσης. Το ΠΑΣΟΚ σχεδιάζει να καταθέσει τροπολογία, επιδιώκοντας να αυξήσει την πολιτική πίεση προς το Μέγαρο Μαξίμου.
Παράλληλα, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να παρέμβει στη Βουλή την Τετάρτη, ασκώντας προσωπική κριτική στον πρωθυπουργό. Η κίνηση εντάσσεται στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να ενισχύσει την απευθείας πολιτική αντιπαράθεσή του με τη Νέα Δημοκρατία.
Στο πεδίο της διεύρυνσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιεύματος, η Νίνα Κασιμάτη εμφανίζεται ως η επόμενη πιθανή προσθήκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να χειρίζεται προσωπικά τις σχετικές επαφές. Την ίδια ώρα, η Θεοδώρα Τζάκρη έχει αναγνωρίσει δημόσια ότι υπάρχει πολιτική προσέγγιση με το κόμμα.
- Θεσσαλονίκη: Τρόμος για 19χρονη στο σπίτι της στο κέντρο – Μπήκαν ένοπλοι ληστές, ενώ ήταν με φίλη της
- Θεσσαλονίκη: Χαμός σε καταδίωξη με μοτοσικλέτα – Περνούσε με κόκκινα, έπεσε σε 2 ΙΧ
- Σφοδρό χτύπημα της κακοκαιρίας στη Ρόδο: Χείμαρροι οι δρόμοι, πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις (VIDEO)
- Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 1.000 ευρώ για ιδιοκτήτρια σκύλου – Άφησε το ζωάκι μόνο στο ΙΧ