Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Αναβλήθηκε η δίκη Παπαντωνίου για το πόθεν έσχες του 2008

Αναβλήθηκε η δίκη Παπαντωνίου για το πόθεν έσχες του 2008
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αναβλήθηκε η δίκη του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες του 2008

Για τις 8 Ιουνίου του 2015 αναβλήθηκε η δίκη του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες του 2008, λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Την περασμένη Τρίτη το ζεύγος Παπαντωνίου καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή, εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ την ημέρα για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες του 2009, ενώ το δικαστήριο τους επέβαλε και χρηματική ποινή 10 χιλιάδων ευρώ για τον καθένα.

Με την ίδια απόφαση το δικαστήριο επιδίκασε στο Δημόσιο, το οποίο παραστάθηκε ως πολιτική αγωγή, αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης 50.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι εκκρεμεί βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για την κατηγορία της κακουργηματικής παράβασης του νόμου περί πόθεν έσχες που αντιμετωπίζουν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγος του.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σέρρες: Ένας 22χρονος πίσω από 8 κλοπές και διαρρήξεις

Παραπέμπεται στη δικαιοσύνη για τις «off shore» o Γ. Καρατζαφέρης