Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

"Ο τουρισμός θα σαρώσει", είπε ο Σαμαράς από τη Ρόδο

Στην αναπτυξιακή τροχιά στην οποία έχει μπει η χώρα, εστιάζοντας στον τουρισμό, αναφέρθηκε, σήμερα το μεσημέρι, στη Ρόδο, ο πρωθυπουργός...

Στην αναπτυξιακή τροχιά στην οποία έχει μπει η χώρα, εστιάζοντας στον τουρισμό, που όπως είπε θα σαρώσει, αναφέρθηκε, σήμερα το μεσημέρι, στη Ρόδο, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του τουρισμού, στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Προηγήθηκε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, τον δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αντώνη Καμπουράκη και με τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στη διάρκεια της οποίας τέθηκαν αρκετά θέματα και προβλήματα που αφορούν τα νησιά.

«Θίξαμε σε βάθος τα προβλήματα των νησιών και ιδιαίτερα αυτά που αναφέρονται στον τουρισμό» τόνισε, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των φορέων, ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα του τουρισμού -που έχει αποκτήσει ιδιαίτερη δυναμική- για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας.

«Ο τουρισμός θα σαρώσει, αλλά το πρόβλημα είναι σε ποια κοίτη θα τον πας» ανέφερε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι προαπαιτούμενα για τον επισκέπτη είναι μεταξύ άλλων η ασφάλεια, η σταθερότητα, η αξιοπιστία και η προσφερόμενη ποιότητα του τουριστικού προϊόντος, και πρόσθεσε: «Εμείς, τα προβλήματα τα λύνουμε χωρίς παχιά λόγια και σε συνεργασία με τους φορείς».

Ο κ. Σαμαράς στις 17:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ξενοδοχείο του νησιού, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Τη βασάνιζαν πάνω από 30 - 40 λεπτά» είπε ο πατέρας της 14χρονης
«Έχουμε 2 σπασμένα δόντια, κάκωση στη μύτη, εξωτερικό αιμάτωμα στο άνω χείλος, χτυπήματα στον κορμό» είπε ο πατέρας της
Θεσσαλονίκη: «Τη βασάνιζαν πάνω από 30 - 40 λεπτά» είπε ο πατέρας της 14χρονης
Διεγράφη το πτυχίο του Ιμάμογλου - Δεν μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος
Η πρώτη αντίδραση του Ιμάμογλου ήρθε μέσω της δικαστικής οδού, με το νομικό του επιτελείο να προσφεύγει άμεσα στα Διοικητικά Δικαστήρια
Διεγράφη το πτυχίο του Ιμάμογλου - Δεν μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος