Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καυστική απάντηση του Μαξίμου στις αιχμές Μεϊμαράκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Για συνεχείς αντιφάσεις του προέδρου της ΝΔ κάνει λόγο το Μαξίμου

Αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του Μεγάρου Μαξίμου στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του. «Δεν υπάρχει κανένα νέο ξεκίνημα από τα πιο φθαρμένα και απαξιωμένα υλικά του παλιού πολιτικού συστήματος» αναφέρεται, μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«O κ. Μεϊμαράκης πολιτεύεται με κύρια εργαλεία του το απαράμιλλο προσωπικό του ύφος και τις συνεχείς αντιφάσεις. Πότε δηλώνει ότι 'ο Τσίπρας κάνει εκλογές για να φύγει' και πότε ότι 'ο Τσίπρας έσκαβε τον τάφο μας από τις 12 Ιουλίου'. Στο ενδιάμεσο δηλώνει την διαθεσιμότητα της ΝΔ για συμμετοχή 'σε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα'.

» O κ. Μειμαράκης μπορεί να είναι νέος στην αρχηγία της ΝΔ, αλλά δεν είναι καθόλου νέος στην πολιτική. Γνωρίζει πολύ καλά τα πεπραγμένα του κόμματος του στην κυβέρνηση, παρόλο που κάνει απελπισμένες προσπάθειες για να τα 'ξέχασε'.

» Όπως ο ελληνικός λαός γνωρίζει καλά τι σήμαινε η περιβόητη 'ανάπτυξη' αλά ΝΔ για τα φτωχά λαϊκά στρώματα και πόσο ακριβά πλήρωσε τη 'σταθερότητα' της διαπλοκής και της διαφθοράς.

» Δεν υπάρχει κανένα νέο ξεκίνημα από τα πιο φθαρμένα και απαξιωμένα υλικά του παλιού πολιτικού συστήματος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος τουρίστας από τη Βρετανία – Η σύζυγός του είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί
Σκληρή κριτική από το γραμματέα της Νέας Αριστεράς στον πρώην πρωθυπουργό για το νέο του πολιτικό εγχείρημα
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί