Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Χαϊκάλης: Δεν είμαι μέτοχος, ούτε ιδιοκτήτης της εταιρείας στην Κύπρο

Χαϊκάλης: Δεν είμαι μέτοχος, ούτε ιδιοκτήτης της εταιρείας στην Κύπρο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Για δόλο πίσω από τις κατηγορίες έκανε λόγο ο απερχόμενος αν. υπουργός Κοινωνικής Ασφάλιστης...

Δεν είμαι μέτοχος, ούτε ιδιοκτήτης της εταιρείας στην Κύπρο. Αυτό υπογράμμισε ο απερχόμενος αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Παύλος Χαϊκάλης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο κ. Χαϊκάλης παρέθεσε στοιχεία και τόνισε ότι ουδέποτε είχε σχέση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εξωχώρια εταιρεία.

Όπως εξήγησε, είχε «σχέση επ' αμοιβή ως πελάτης με κυπριακή εταιρεία, η οποία διαχειρίζεται πνευματικά δικαιώματα» ενώ διευκρίνισε ότι τα εισοδήματά του έχουν φορολογηθεί και στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Ο κ. Χαϊκάλης σημείωσε ότι δεν υπήρχαν κίνητρα φοροαπαλλαγής και φοροδιαφυγής, ενώ όπως επανέλαβε, δεν υπάρχει κυπριακή offshore, αλλά μία «ευρωπαϊκή εταιρεία» στην οποία είχε κάνει σύμβαση σαν πελάτης.

«Δεν συμμετέχω ως μέτοχος, ούτε διευθυντής», επανέλαβε και σημείωσε ότι είχε υπογράψει συνεργασία με την εταιρεία για τη διαχείριση πνευματικών δικαιωμάτων.

Παράλληλα, έκανε λόγο για δόλο πίσω από τις κατηγορίες, με σκοπό να πληγεί εκείνος, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ο διακεκριμένος νομικός Δημήτρης Μουστάκας νέος υπουργός Εργασίας

Θεσσαλονίκη: Λογοτεχνική βραδιά στη Βιβλιοθήκη Χαριλάου