Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Ένταση στο Πολυτεχνείο, πριν την κατάθεση στεφάνου από τον Αλ. Τσίπρα

Ένταση στο Πολυτεχνείο, πριν την κατάθεση στεφάνου από τον Αλ. Τσίπρα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συνθήματα από συγκεντρωμένους κατά της παρουσίας στελεχών της κυβέρνησης στο μνημείο του Πολυτεχνείου
Αψιμαχίες σημειώθηκαν μέσα στο χώρο του Πολυτεχνίου, εν όψει της άφιξης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, για να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο της εξέγερσης. Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους κατά κυβερνητικών στελεχών που έφθασαν στον χώρο και ομάδες περιφρούρησης προσπάθησαν να απομονώσουν ή και να απομακρύνουν εκείνους που δημιουργούν την ένταση.

Στο σημείο, μεταξύ άλλων κυβερνητικών στελεχών, βρίσκονταν οι υπουργοί Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και Νίκος Παππάς. Στη θέα των υπουργών, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους πέταξαν καφέδες και νερά, ενώ φώναζαν συνθήματα. Αμεσα, ομάδες περιφρούρησης του Πολυτεχνείου έσπευσαν να τους απομακρύνουν και προκλήθηκε ένταση.

Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν και ακολούθησε η άφιξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της εξέγερσης, παρέμεινε για ελάχιστα λεπτά και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την ΕΡΤ, το οποίο αναρτήθηκε από το enikos.gr.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δανία - Σουηδία: Με Κρον-Ντέλι οι ανώτεροι και πιο "φρέσκοι" Δανοί

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου