Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

ΛΑΕ: Ο Τσίπρας δεν «καταπίνει» μόνο τις προσβολές του Σόιμπλε, αλλά ολόκληρα μνημόνια

ΛΑΕ: Ο Τσίπρας δεν «καταπίνει» μόνο τις προσβολές του Σόιμπλε, αλλά ολόκληρα μνημόνια
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Λαϊκής Ενότητας Αλέκου Καλύβη

«Η κυβέρνηση κάθεται σούζα και «καταπίνει» αδιαμαρτύρητα την ειρωνεία και τις προσβολές του Σόιμπλε. Το χειρότερο είναι ότι καταπίνει αδιαμαρτύρητα την πολιτική των μνημονίων», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Λαϊκής Ενότητας Αλέκος Καλύβης.

Αναλυτικά όλη η δήλωσή του:

Για μια ακόμη φορά το ΔΝΤ και το ευρωπαϊκό κατεστημένο ασκούν ένα μπαράζ εκβιασμών και απαιτούν νέα ακόμη μεγαλύτερη λεηλασία του ελληνικού λαού μέσα από το ασφαλιστικό, την εκποίηση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, τις δήθεν μεταρρυθμίσεις και το σχεδιαζόμενο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Η κυβέρνηση κάθεται σούζα και «καταπίνει» αδιαμαρτύρητα την ειρωνεία και τις προσβολές του Σόιμπλε. Το χειρότερο είναι ότι καταπίνει αδιαμαρτύρητα την πολιτική των μνημονίων.

Φάνηκε ολοκάθαρα και στο Νταβός -από τον Μπάιντεν και την Λαγκάρντ μέχρι τον Σόιμπλε - ότι η διεθνής ολιγαρχία αντιμετωπίζει την κυβέρνηση Τσίπρα σαν το αγκιστρωμένο ψάρι .Αξιοποιεί την αξιολόγηση και τη συζήτηση για το χρέος σαν μοχλούς πίεσης για την εξασφάλιση νέων αντιλαϊκών μέτρων .

Δεν υπάρχει οδός διαφυγής από την κρίση εντός των μνημονίων. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα.

Η μόνη λύση είναι η κατάργηση των μνημονίων και η επιλογή μιας εναλλακτικής πολιτικής προοδευτικού παραγωγικού μετασχηματισμού της χώρας ,η οποία απαιτεί την έξοδο της χώρας από το ΕΥΡΩ.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Βραδιές για τη Γραφή παρέα με τον Γιώργο Αλισάνογλου

Ιερώνυμος: Δεν θα επιβάλλουμε με τη βία την άποψή μας για την καύση νεκρών