Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Σ. Βαρδαλής (ΚΚΕ): «Να μην φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή το ασφαλιστικό»

Σ. Βαρδαλής (ΚΚΕ): «Να μην φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή το ασφαλιστικό»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
"Η κυβέρνηση μπορεί να λέει ό,τι θέλει αλλά τα αιτήματα των εργαζομένων είναι ξεκάθαρα"

Αίτημα των εργαζομένων και των συνταξιούχων που συμμετείχαν στις χθεσινές κινητοποιήσεις, ήταν να μην φέρει η κυβέρνηση το σχέδιο για το ασφαλιστικό και όχι να ενισχυθεί η διαπραγματευτική της θέση απέναντι στους δανειστές, υποστηρίζει ο βουλευτής του ΚΚΕ, Σάκης Βαρδαλής.

"Η κυβέρνηση μπορεί να λέει ό,τι θέλει αλλά τα αιτήματα των εργαζομένων είναι ξεκάθαρα" επισήμανε το στέλεχος του Περισσού, για να προσθέσει λέγοντας ότι η μαζικότητα στις πανελλαδικές συγκεντρώσεις δείχνει "τη θέληση του κόσμου να αγωνιστεί για να σταματήσει η κατρακύλα".

Για τις προτεινόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό, ο ίδιος είπε ότι όσοι παράγουν πλούτο θα έπρεπε κανονικά, στις σημερινές εποχές, με την έκρηξη της τεχνολογίας την αύξηση της παραγωγικότητας, όχι μόνοι να ζουν 20-25 χρόνια άνετα ως συνταξιούχοι, αλλά και ως εργαζόμενοι.

"Το πρόβλημα είναι ότι και στον εργάσιμο βίο δεν ζούμε ανθρώπινα με 300 και 400 ευρώ" ανέφερε χαρακτηριστικά το μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος και προέβλεψε ότι με αυτό το σύστημα και τις πολιτικές που εφαρμόζονται δεν πρόκειται να λυθεί το ασφαλιστικό.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Εργαστήρια Ιστορίας της Τέχνης στο Τελλόγλειο

Χ. Θεοχάρης: «Τη δύναμη της κυβέρνησης την έχουν καταπιεί τα προεκλογικά της ψέματα»