Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Σύσκεψη του Σωτήρη Αβραμόπουλου με εργαζομένους του ΑΤΕΙΘ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης ο Σωτήρης Αβραμόπουλος

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Σωτήρης Αβραμόπουλος παρευρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Μαΐου στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, όπου μίλησε σε σύσκεψη με τους εργαζομένους του ιδρύματος.

Στη σύσκεψη ο Σωτήρης Αβραμόπουλος παρουσίασε πλευρές των θέσεων και διεκδικήσεων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συζήτησε με τους εργαζόμενους για τα ζητήματα της ΠΚΜ αλλά και του χώρου δουλειάς τους.

Στη συζήτηση ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην «αισχρή» όπως την αποκάλεσε, αντιπαράθεση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη ημέρα στη Βουλή, σχολιάζοντας πως «όσο και αν στήνουν επικοινωνιακούς καβγάδες, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συμπλέουν μαζί με τα υπόλοιπα αστικά κόμματα στο ίδιο «κότερο», αυτό της υπεράσπισης των επιχειρηματικών συμφερόντων. Αυτό αποδεικνύουν και τα δεκάδες νομοσχέδια που ψήφισαν στη Βουλή, με τα οποία θέσπισαν φοροελαφρύνσεις εκατομμυρίων ευρώ για το μεγάλο κεφάλαιο.

Κάλεσε τους εργαζομένους στις ερχόμενες εκλογές να απορρίψουν τη λογική του μικρότερου κακού, και να κάνουν την πραγματική διαφορά δυναμώνοντας τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»
Ο υφυπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στις αποστολές που διοργανώνει το ΥΜΑΘ μαζί με ομάδες επιχειρηματιών
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»