Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δωρεάν συναυλία σαξοφώνου στο Λιτόχωρο

Στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου

 Συναυλία σαξοφώνου περιλαμβάνει η προτελευταία εκδήλωση του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Το Σάββατο 26 Αυγούστου, στις 21.00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πάρκου Λιτοχώρου, στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου, παρουσιάζεται η μουσική εκδήλωση ‘A tout SAX’, η καταληκτική συναυλία του Olympic SAX Festival, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Δίου-Ολύμπου.

Το Olympic SAX Festival είναι μία πρωτότυπη πολιτιστική δράση με  κέντρο τη μουσική και πιο ειδικά το σαξόφωνο. Διεξάγεται από τις 20 έως τις 27 Αυγούστου 2017 στην περιοχή της Πλάκας  Λιτοχώρου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του  Olympios Zeus Bungalows και συμπεριλαμβάνει  Master Classes από σολίστ διεθνούς φήμης, workshops, δημιουργία μουσικών συνόλων σαξοφώνων καθώς και συναυλίες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Οι καλεσμένοι καθηγητές άπτονται διαφορετικών ειδικοτήτων, ώστε να συντελέσουν στην πολύπλευρη προσέγγιση  του σαξοφώνου και γενικότερα της μουσικής.

Πρόκειται για τον Σλοβένο Dejan Presicek, τον Σέρβο Milan Savic και το Γιώργο Λυγερίδη στα Master Classes σαξοφώνου, τον Λάκη Τζήμκα στα μαθήματα τζαζ αυτοσχεδιασμού, τη Λόλα Τότσιου στο Focus Training ,με στόχο την αυτοσυγκέντρωση και τη διαχείριση του άγχους της συναυλίας και την  Ευτυχία Βενιωτά στο πιάνο.

Στη συναυλία του Olympic SAX Festival , το σύνολο σαξοφώνων «SAX NOUVEAU»  θα παρουσιάσει τo αποτέλεσμα  της δουλειάς των Master Classes. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει  κομμάτια από την ethnic, τζαζ, κλασσική και μοντέρνα μουσική. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Λυγερίδης – Ευτυχία Βενιωτά.

Είσοδος ελεύθερη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Ακούω τους πολίτες για την ανάπλαση ΔΕΘ» - Τι είπε για Μετρό, FlyOver
Πότε είπε ότι θα παραδοθεί το Fly Over – «Με το μετρό και την επέκταση στην Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα»
Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Ακούω τους πολίτες για την ανάπλαση ΔΕΘ» - Τι είπε για Μετρό, FlyOver
Κρατούμενοι οι γονείς που άφησαν το μωρό τους να κλαίει σε μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη
Κρατούνται από χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Βουπρασίας, στη Βάρδα Ηλείας - Στο νοσοκομείο του Πύργου τα 4 παιδιά τους
Κρατούμενοι οι γονείς που άφησαν το μωρό τους να κλαίει σε μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Έρχεται νέο καλούπι 30 μέτρων για Fly Over – Πότε θα γκρεμιστεί το τούνελ
Θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες από Σεπτέμβριο είπε ο Νίκος Ταχιάος – «Καμία καθυστέρηση για το Μετρό προς Καλαμαριά»
Θεσσαλονίκη: Έρχεται νέο καλούπι 30 μέτρων για Fly Over – Πότε θα γκρεμιστεί το τούνελ