Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πανελλήνια πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για το νέο φιλμ του Φατίχ Ακίν

Η ταινία του «Μαζί ή τίποτα» θα προβληθεί απόψε στο Ολυμπιον

Το φιλμ «Μαζί ή τίποτα», η νέα ταινία του αγαπημένου του ελληνικού κοινού Φατίχ Ακίν, με πρωταγωνίστρια την Νταϊάν Κρούγκερ, κάνει πανελλήνια πρεμιέρα αποκλειστικά στο Ολύμπιον απόψε, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018, μια εβδομάδα πριν την έξοδό της στις ελληνικές αίθουσες από τη Rosebud.

Μια αιχμηρή ιστορία εκδίκησης, επίκαιρη και καθηλωτική, η νέα ταινία του τούρκου δημιουργού τιμήθηκε πρόσφατα με Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, ενώ η πρωταγωνίστρια Νταϊάν Κρούγκερ απέσπασε Βραβείο Γυναικείας Ερμηνείας στο Φεστιβάλ Καννών.

Η υπόθεση; Μια γυναίκα καταδύεται στην κόλαση μετά τον θάνατο του συζύγου και του γιου της σε βομβιστική επίθεση και αναδύεται στο καθαρτήριο, επιζητώντας την τιμωρία των δύο νεοναζί που κρύβονται πίσω από το έγκλημα. Το οδυνηρό αυτό ταξίδι με μόνη καύσιμη ύλη την οργή και το πένθος γίνεται μέσα από τον φακό του Φατίχ Ακίν ένα σαφές, ριζοσπαστικό πολιτικό σχόλιο, που φιλοδοξεί να διαλύσει την ομίχλη της εποχής.

Να τονίσουμε ότι ένα μεγάλο μέρος της ταινίας, γυρίστηκε στην Αττική (Μαραθώνας, Σούνιο, Βαρυπόμπη) τον περασμένο Δεκέμβριο, σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής BLACK ORANGE («Το Τελευταίο Σημείωμα»).

Επίσης αρκετοί Έλληνες συντελεστές εργάστηκαν για την ολοκλήρωση της ταινίας, ενώ στο καστ συμμετέχουν ο σκηνοθέτης Γιάννης Οικονομίδης και η Γιούλα Μπούνταλη.

Προβολές στις 18:15, 20:15, και 22:15.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέρασε στην Ελλάδα η φωτιά από την Αλβανία - Στη «μάχη» ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Η Ελλάδα είχε ήδη στείλει δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη στην Αλβανία έπειτα από σχετικό αίτημα της αλβανικής κυβέρνησης
Πέρασε στην Ελλάδα η φωτιά από την Αλβανία - Στη «μάχη» ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Υπόμνημα Καραμανλή σε Προανακριτική: Αρνούμαι ότι έχω τελέσει αξιόποινη πράξη στα Τέμπη
Διαβάστε το υπόμνημα του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών στην Προανακριτική – Γιατί ζητά άσκηση ποινικής δίωξης
Υπόμνημα Καραμανλή σε Προανακριτική: Αρνούμαι ότι έχω τελέσει αξιόποινη πράξη στα Τέμπη
Φρίκη στις ΗΠΑ: Άνδρας σκότωσε τον πατέρα του και δημοσίευσε βίντεο με το κομμένο κεφάλι
Για 14 λεπτά, ο 33χρονος μετέδιδε ζωντανά στο YouTube τη διαδικασία του αποκεφαλισμού του πατέρα του, τον οποίο αποκάλεσε «προδότη»
Φρίκη στις ΗΠΑ: Άνδρας σκότωσε τον πατέρα του και δημοσίευσε βίντεο με το κομμένο κεφάλι