Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν συναυλία στους Βασιλικούς Μακεδονικούς Τάφους των Αιγών

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Με τίτλο «Μπαρόκ Άριες και Ρομαντικοί Χοροί» από τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης

Συναυλία με τίτλο “Μπαρόκ Άριες και Ρομαντικοί Χοροί” από τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης στον αύλειο χώρο των Βασιλικών Μακεδονικών Τάφων των Αιγών στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, πραγματοποιείται την Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018,στις 21.00, στο πλαίσιο του φεστιβάλ εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής ‘’Βέροια - Εύηχη Πόλη’’.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Στην εκδήλωση θα ερμηνευτούν έργα διαφόρων συνθετών όπως οι: Οtt. Respighi, J. S. Bach, J. Sibelius κ.ά.

Σολίστ της βραδιάς θα είναι ο Λέανδρος Μεγακλής (βιολί), η Βαλέρια Χαριτίδου (πιάνο) και η σοπράνο Ελένη Σαββουλίδου.

Την συναυλία θα διευθύνει η αρχιμουσικός Λίζα Ξανθοπούλου.

Για την συναυλία συνεργάζονται η Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την ένταση στα Δικαστήρια
Ομάδα ατόμων που είχε συγκεντρωθεί σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον 25χρονο που προφυλακίστηκε για την υπόθεση της οικογένειας Νέστορα
Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την ένταση στα Δικαστήρια