Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτισμός

Κατερίνα Ζιώγου : Πέθανε η «Ντορίτα» του Ντόλτσε Βίτα (VIDEO)

Κατερίνα Ζιώγου : Πέθανε η «Ντορίτα» του Ντόλτσε Βίτα (VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο - Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Κατερίνα Ζιώγου, την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την σειρά του Mega «Ντόλτσε Βίτα» και τον ρόλο της «Ντορίτας». Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή πριν από 10 ημέρες και σήμερα το πρωί τελέστηκε το 9ημερο μνημόσυνό της. Έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα και δεν κατάφερε να βγει νικήτρια.

Η Κατερίνα Ζιώγου τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έκανε πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, ενώ είχε και μια κόρη 15 ετών.

Ποια ήταν η Κατερίνα Ζιώγου

H Κατερίνα Ζιώγου έκανε την εμφάνισή της στην τηλεοπτική σειρά «Ντόλτσε Βίτα» το 1995, υποδυόμενη την κόρη της «Χριστίνας», δηλαδή της Άννας Παναγιωτοπούλου. Έκτοτε την είχαμε δει στις τηλεοπτικές σειρές «Safe sex», «Πήρα κόκκινα γυαλιά» και «Παππούδες εν δράσει».

Η μεγάλη της αγάπη ωστόσο ήταν πάντα το θέατρο όπου και συμμετείχε σε αρκετές παραστάσεις, μέχρι την περίοδο που διαγνώστηκε με καρκίνο και αναγκάστηκε να σταματήσει.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτισμός

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μικροσυγκρούσεις και καθυστερήσεις στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης

Πρόστιμα €28.800 από τους ελέγχους για πάταξη του παρεμπορίου