Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτισμός

Το ΚΘΒΕ… τρέχει στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» για το Make-Α-Wish

Το ΚΘΒΕ… τρέχει στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» για το Make-Α-Wish
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Με στόχο την στήριξη των παιδιών στον αδιάκοπο αγώνα για τη ζωή

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος είπε ΝΑΙ στο κάλεσμα του Make-Α-Wish και θα τρέξει στον αγώνα δρόμου «ζωής και ελπίδας», όπως είναι ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», που διεξάγεται την Κυριακή 6 Απριλίου 2014.

Το Make-Α-Wish είναι ένας Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που πραγματοποιεί ευχές παιδιών ηλικίας 3-18 ετών, που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, όπως είναι ο καρκίνος, οι καρδιοπάθειες, η μυϊκή δυστροφία και το AIDS, ενισχύοντας τον αγώνα τους με χαρά και δύναμη.

Αυτή η συμμετοχή του ΚΘΒΕ έχει έναν και μοναδικό στόχο: τη στήριξη των παιδιών στον αδιάκοπο αγώνα για τη ζωή.

Τα έσοδα από τη συμβολική υποστήριξη των συμμετεχόντων, θα διατεθούν στο ταμείο του Make-Α-Wish, ώστε η αγκαλιά τους να γίνει μεγαλύτερη και για άλλα παιδιά που θέλουν να φτάσουν κοντά στο όνειρό τους.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτισμός

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Νίκες 4άδας για Βασιλεία, Γιούβε, Μπενφίκα!

Ο Χρ. Φωκαΐδης νέος υπ. Άμυνας της Κύπρου