Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτισμός

Η Ρέα Βιτάλη στα Public

Η Ρέα Βιτάλη στα Public
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Tην Τρίτη 8 Απριλίου στις 19.00 προκειμένου να παρουσιάσει το νέο συγγραφικό της πόνημα με τίτλο «Κάποτε θα γράψω ένα βιβλίο»

Στα Public της Τσιμισκή θα βρίσκεται η συγγραφέας Ρέα Βιτάλη την Τρίτη 8 Απριλίου στις 19.00 προκειμένου να παρουσιάσει το νέο συγγραφικό της πόνημα με τίτλο «Κάποτε θα γράψω ένα βιβλίο» (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ποταμός).

Ένα αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα διαποτισμένο από νοσταλγία για τη δεκαετία του 70. Η συγγραφέας μοιράζεται όσα είδε κι έζησε από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Η διαδρομή του Κώστα Κασιδόπουλου και της οικογένειάς του, σε κάθε σταθμό της οποίας υπογραμμίζονται η ανθρώπινη και ηθική διάσταση. Μαζί της η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ηθοποιός και φίλη της συγγραφέως και ο Στάθης Παχίδης. Θα διαβαστούν αποσπάσματα και θα συζητήσουν με το κοινό.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτισμός

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται στη Θεσσαλονίκη

“Το ασχημόπαπο” στο κουκλοθέατρο ΧΑΝΘ