Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Διεθνές Φεστιβάλ Χριστιανικού Τραγουδιού και Βυζαντινών Χορών

Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Ο ΟΜΜΘ σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει το Διεθνές Φεστιβάλ Χριστιανικού Τραγουδιού και Βυζαντινών Χορών.

Σε δύο μοναδικές βραδιές, η Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης Μ2, φιλοξενεί δέκα κορυφαία μουσικά σύνολα, χορούς ψαλτικής τέχνης και χορωδίες, παρουσιάζοντας ένα υψηλής ποιότητας καλλιτεχνικό πρόγραμμα με επίκεντρο τη βυζαντινή και χριστιανική μουσική παράδοση.

Μέσα από τη συμμετοχή διακεκριμένων χορωδιών και φωνητικών συνόλων ψαλτικής τέχνης, το Φεστιβάλ φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ανάδειξη της πλούσιας μουσικής κληρονομιάς της Ορθοδοξίας, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια πλατφόρμα πολιτιστικού διαλόγου και συνεργασίας.

Την Πέμπτη 27 Μαρτίου θα γίνει το Φεστιβάλ Βυζαντινών Χορών και το Σάββατο 29 Μαρτίου το Φεστιβάλ Χριστιανικού Τραγουδιού.

Διοργάνωση: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης - Ιερές Μητροπολεις Θεσσαλονίκης, Νέας Κρήνης & Καλαμαριάς, Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Δίκτυο αποχέτευσης αποκτούν δύο περιοχές – Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις
Για τη σύνδεση των κατοίκων και των επιχειρήσεων στο δίκτυο – Ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Θεσσαλονίκη: Δίκτυο αποχέτευσης αποκτούν δύο περιοχές – Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις