Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η μεγάλη συναυλία που ακυρώνεται στη Θεσσαλονίκη - Τι θα γίνει με τα εισιτήρια

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από τους διοργανωτές γίνεται λόγος για ακύρωση που οφείλεται σε τεχνικούς λόγους

Ακυρώνεται, όπως έγινε γνωστό, η συναυλία που επρόκειτο να δώσει αύριο, Τετάρτη 11 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη ο δημοφιλής τραγουδιστής, Γιώργος Μαζωνάκης.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, η συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη που θα γινόταν αύριο στο Γήπεδο του Απόλλωνα της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, ακυρώνεται για τεχνικούς λόγους και χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, τα εισιτήρια θα επιστραφούν από την Ticketservices.gr.

Πιο αναλυτικά, από τη διοργανώτρια εταιρεία ανακοινώθηκε ότι «η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2025 συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη στο Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς ματαιώνεται για τεχνικούς λόγους. Οι θεατές που είχαν αγοράσει εισιτήρια ηλεκτρονικά, θα ενημερωθούν μέσω email από το [email protected] και θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή της αξίας των εισιτηρίων τους πίσω στις κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά, χωρίς να χρειαστεί κάποια άλλη ενέργεια εκ μέρους τους. Εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από φυσικό σημείο προπώλησης, επιστρέφονται εκεί που αγοράστηκαν».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επαναστατική μέθοδος αντιμετώπισης του Συνδρόμου Καρπιαίου Σωλήνα
Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Μιχαήλ Χαρίσης για τη νέα, επαναστατική χειρουργική μέθοδο με τομή μόλις 1 εκατοστού, που αλλάζει τα δεδομένα
Επαναστατική μέθοδος αντιμετώπισης του Συνδρόμου Καρπιαίου Σωλήνα
Καταγγελία Τσαϊρίδη - «Κινούμενες νεκροφόρες τα λεωφορεία των διμοιριών»
«Στην Έκθεση και στις αθλητικές δραστηριότητες δεν θα μπορούν να δουλέψουν όλες οι διμοιρίες» λέει στο TyposThes ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ Θοδωρής Τσαϊρίδης
Καταγγελία Τσαϊρίδη - «Κινούμενες νεκροφόρες τα λεωφορεία των διμοιριών»