Επιμέλεια: ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ
-«Κανελόριζα» της Σμαρώς Πλατιώτη από το kontakt^ensemble σε συνεργασία με τους SourLiBooM στις 18.00 και στις 21.00 (δύο παραστάσεις) στο Αλατζά Ιμαρέτ (Κασσάνδρου 91-93). Είσοδος: 10 ευρώ, 8 ευρώ (μειωμένο/ προπώληση), 5 ευρώ (ανέργων/ ατέλεια). Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων ανά παράσταση, κρίνεται απαραίτητη η κράτηση στο τηλ: 2314 011584
-Ο δεξιοτέχνης των εγχόρδων και του μπουζουκιού, Ορχάν Οσμάν, παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα που ενώνει τους λαούς της Μεσογείου και των Βαλκανίων στο Ξέφωτο (Λυκούργου 5, Λαδάδικα). Ώρα έναρξης: 22.00. Είσοδος με ποτό: 10 ευρώ. Τηλ. για κρατήσεις: 2314 015 911 & 6931 091 534.
- Οι 2L8 (Too Late) μάς καλούν να ακούσουμε τη στοχαστική και συνάμα προκλητική μουσική τους που συνδυάζει τη δραματουργία και την κουλτούρα της Ανατολής με τη δυτική τραγουδοποιία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 21.00 στο πλαίσιο του νέου κύκλου «Crossover: οι μπάντες στο μπαρ». Γενική είσοδος : 7 € Πληροφορίες – εισιτήρια στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής, στα εκδοτήρια της Πλατείας Αριστοτέλους, στο 2310895938-9 και στο www.tch.gr.
-«Σφηνάκια Τσέχωφ» και κάθε : Παρασκευή, Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή στις 20:00 έως 5 Απριλίου στο θέατρο Σοφούλη (Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη) από τη θεατρική ομάδα Ευ(φ)ορία του πολιτιστικού τμήματος του Συλλόγου εφοριακών, Ν. Θεσσαλονίκης, Ν. Κιλκίς και Ν. Χαλκιδικής.