Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτισμός

Σήμερα Παρασκευή δεν θα κάτσω σπίτι, επειδή...

Σήμερα Παρασκευή δεν θα κάτσω σπίτι, επειδή...
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Προτάσεις του typosthes.gr για την έξοδό σας

Επιμέλεια: ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ

-Οι «Ήρωες» συνεχίζουν τις παραστάσεις τους στο BlackBox(Φλέμινγκ και Βασ.Όλγας) στις 21.00. Τιμή εισιτηρίων τις ημέρες των παραστάσεων: 16€ κανονικό, 14€ (φοιτητικό, ανέργων).

-«Τίποτα» από το Θέατρο του Άλλοτε στο Μπενσουσάν Χαν (Εδέσσης 6 -‘Ανω Λαδάδικα) στις 21.00 σε σύλληψη – σκηνοθεσία Βαρβάρας Δουμανίδου. Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6936536383.

-Αφιέρωμα στην μνήμη του μεγάλου Θεσσαλονικιού συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή στο Ξέφωτο (Λυκούργου 5, Λαδάδικα). Τραγουδούν: Ανδρέας Καρακότας, Μιχάλης Παπαζήσης και Μαρία Κουγιουμτζή. Ώρα έναρξης: 22.30. Είσοδος 12 ευρώ με ποτό. Προσφορά: -20% για ανέργους με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας. Τηλ. για κρατήσεις: 2314 015 911 & 6931 091 534.

- Το 29ο Φεστιβάλ Μαθητικών και Πολιτιστικών δραστηριοτήτων θα πραγματοποιηθεί από σήμερα, Παρασκευή 22 Μαΐου, έως και τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, στο θέατρο του άλσους Νέας Ελβετίας. Το φεστιβάλ διοργανώνει η 5η Δημοτική Κοινότητα.

-Ο Νίκος Ζιώγαλας τραγουδάει απόψε στο Άβατο live stage (Αγνώστου Στρατιώτη 44

Πολίχνη). Ώρα προσέλευσης 22.30. Είσοδος ελεύθερη. Τηλ Κρατήσεων :2310.666869.

-Συναυλία με έργα Ελλήνων συνθετών για κλαρινέτο και πιάνο θα γίνει απόψε στις 21.00 στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης (Φράγκων 15) στο πλαίσιο των Ελληνικών Μουσικών Γιορτών. Είσοδος ελεύθερη. 

- Ημερίδα με θέμα: «Σπουδές Ευρωπαϊκής Λογοτεχνίας και Πολιτισμού στο Α.Π.Θ.» θα πραγματοποιηθεί από τις 9.30 το πρωί, στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτισμός

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τα ανέκδοτα της ημέρας!

Στ. Θεοδωράκης: «Η δραχμή δεν είναι μια πτώση, είναι "μικρασιατική καταστροφή"»