Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κινδυνεύει με δέκα χρονια φυλάκισης ο Τζόνι Ντεπ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Γιατί έφερε τους σκύλους του στην Αυστραλία χωρίς άδεια

«Πονοκέφαλο» έχει προκαλέσει στον Τζόνι Ντεπ η απόφασή του να φέρει τους σκύλους του στην Αυστραλία χωρίς άδεια. Οι Αρχές απειλούν τον ηθοποιό με νομική διαδικασία που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ποινή φυλάκισης έως και δέκα ετών.

Ο Ντεπ είχε φέρει τα δύο Γιορκσάιρ τεριέ του στη χώρα με το ιδιωτικό του τζετ, χωρίς όμως να ενημερώσει πρώτα τις αρχές της Αυστραλίας, παραβιάζοντας έτσι την αυστραλιανή νομοθεσία.

Χθες, Δευτέρα, επιτροπή της Γερουσίας της Αυστραλίας ενημερώθηκε ότι εάν η υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια, τότε ο Ντεπ ενδέχεται να καταδικαστεί με έως και δέκα χρόνια φυλάκισης και να κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 340.000 αυστραλιανών δολαρίων (περισσότερα από 240.000 ευρώ).

Παράλληλα, ο πιλότος του ιδιωτικού αεροσκάφους θα μπορούσε να καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλάκισης επειδή μετέφερε τους σκύλους.

Αξιωματούχοι της Αυστραλίας θεωρούν την υπόθεση «πολύ σοβαρή».

Ο Αυστραλός υπουργός Γεωργίας είχε απειλήσει ότι οι σκύλοι του Ντεπ θα θανατωθούν εάν δεν μεταφερθούν εκτός χώρας σε διάστημα δύο ημερών. Μετά από αυτή την εξέλιξη, τα δύο τεριέ επέστρεψαν άρον-άρον στις ΗΠΑ.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι και ο Ντεπ εγκατέλειψε τα γυρίσματα των Πειρατών της Καραϊβικής (που πραγματοποιούνται στην Αυστραλία) για να επιστρέψει στις ΗΠΑ, ωστόσο ο εκπρόσωπος του ηθοποιού το αρνήθηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατηγορηματικός ο Τραμπ: Ο Νετανιάχου δεν θα συλληφθεί όσο βρίσκεται στις ΗΠΑ
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι συζήτησε τη νομική δυνατότητα σύλληψης του Νετανιάχου κατά τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών
Κατηγορηματικός ο Τραμπ: Ο Νετανιάχου δεν θα συλληφθεί όσο βρίσκεται στις ΗΠΑ
Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην Καβάλα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα
Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 18 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 21ης και 7ης ΕΜΟΔΕ καθώς και 2 οχήματα
Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην Καβάλα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα