Τις δυνάμεις τους ενώνουν την Τρίτη 28 Ιουλίου οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αλληλεγγύης «Αγάπη ρε+» και η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και ενισχύουν την προσπάθεια του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) για την υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη.
Με αντίτιμο είδη πρώτης ανάγκης, οι Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Στάθης Δρογώσης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Γιώργος Καραδήμος, Θέμης Καραμουρατίδης, Κωστής Μαραβέγιας, Νατάσσα Μποφίλιου, Μανώλης Φάμελλος, Μαριέττα Φαφούτη, RadioSol δίνουν μία συναυλία.
Να τονίσουμε πως το ΚΥΑΔΑ στηρίζει καθημερινά 20.000 ανθρώπους στην Αθήνα με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και συσσίτια. Στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, στο παλιό Φρουραρχείο, κάθε εβδομάδα προστίθενται 150 νέοι δικαιούχοι. Σήμερα έχει εγγεγραμμένες περισσότερες από 8.000 οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους.
Λόγω των εκτάκτων συνθηκών, οι ελλείψεις που έχει είναι ανησυχητικά μεγάλες.
Το κοινό καλείται να έρθει στη συναυλία έχοντας μαζί του ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω είδη:
α) Τρόφιμα
Ρύζι/ Ζυμαρικά/ Όσπρια
Ζάχαρη/ Αλεύρι/ Λάδι
Δημητριακά/ Μαρμελάδα/ Μπισκότα/ Φρυγανιές
Γάλα εβαπορέ
Χυμοί/ Καφές/ Τσάι
β) Φάρμακα
Φάρμακα για ζαχαρώδη διαβήτη/χοληστερίνη
Αντιπυρετικά - Παυσίπονα
Καρδιολογικά - Υπέρτασης
Φάρμακα Στομάχου
Φάρμακα ΘυρεοειδήΚολλύρια Ματιών
Είδη πρώτων βοηθειών
γ) Είδη Υγιεινής/ Καθαριστικά
Υγρό καθαρισμού πιάτων
Χαρτί υγείας/ Χαρτοπετσέτες
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιουλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και θα ξεκινήσει στις 21:00 το βράδυ. Η συλλογή των ειδών πρώτης ανάγκης θα ξεκινήσει από τις 12:00 το μεσημέρι.