Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτισμός

Προβολή ντοκιμαντέρ για τον Τόλη Νικηφόρου

Προβολή ντοκιμαντέρ για τον Τόλη Νικηφόρου
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η ταινία του Φώτη Συμεωνίδη με τίτλο «Σ’ αγαπώ – Ελογοκρίθη, η αλήθεια του ποιητή Τόλη Νικηφόρου» θα προβληθεί στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει προβολή ντοκιμαντέρ με τίτλο «Σ’ αγαπώ – Ελογοκρίθη, η αλήθεια του ποιητή Τόλη Νικηφόρου» του φιλολόγου – σκηνοθέτη Φώτη Συμεωνίδη  με μουσική του συνθέτη Κανάρη Κεραμάρη, στην  Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου (Νικάνορος 3, τηλ. 2310 324666) τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 στις 20:30.

Το Ντοκιμαντέρ διαρκεί 58΄ λεπτά και έχει προβληθεί με επιτυχία στο 17ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης τον περασμένο Μάρτιο και έκτοτε στην Κεντρική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης, στη Ξάνθη και αλλού. Παρόντες στην προβολή θα είναι ο Φώτης Συμεωνίδης, ο Κανάρης Κεραμάρης και ο Τόλης Νικηφόρου και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις στο τέλος της προβολής.

Είσοδος ελεύθερη

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτισμός

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
«Βήμα στις ιδέες»: Γράψτε τις εμπειρίες και τις ιδέες σας και ίσως γίνουν παράσταση!

Δύο έρευνες για την υπόθεση Πανούση από τον Άρειο Πάγο