Επιμέλεια: ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ
Μας το ζητήσατε και το ετοιμάσαμε! Οι καιροί είναι δύσκολοι. Τα χρήματα είδος υπό εξαφάνιση για τους περισσότερους. Γιατί να μείνουμε σπίτι. Η άνοιξη είναι προ των πυλών και υπάρχουν προτάσεις εξόδου που δεν έχουν είσοδο ή που είναι δωρεάν. Μερικές από αυτές θα σας τις προτείνουμε καθημερινά.
Καλή διασκέδαση!
Μουσική
Τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει στο Βυζαντινό Λουτρό Θεσσαλονίκης (Θεοτοκοπούλου 13) μια εκδήλωση με αποσπάσματα από musicals του Broadway, από την τάξη τραγουδιού της κυρίας Λύκα Μιρέλλας, καθηγήτριας μονωδίας και φωνητικής στο Ωδείο Άνω Πόλης, από την ίδρυσή του. Ώρα έναρξης των εκδηλώσεων 19.00. Είσοδος: ελεύθερη (Λόγω της μικρής χωρητικότητας του μνημείου ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι κρατήσεις θα γίνονται τηλεφωνικώς δίδοντας τα στοιχεία της Α.Τ. από την Τετάρτη 10/2/2016 και ώρα 10:00) Πληροφορίες ΕΦΑΠΟΘ: 2313 310456 (Α. Μαντζούρη)
Στις 18.30 στο πατάρι του Ιανού (Αριστοτέλους 7) η Λέσχη Ανάγνωσης Παγκόσμιας Πεζογραφίας IANOS θα συζητήσει για το βιβλίο Το δωμάτιο στο βάθος του σπιτιού του Χόρχε Γκαλάν που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.