Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στοίχημα: Αξίζει το combo με γκολ στο “Etihad”!

Μια μέρα γεμάτη δράση είναι η Τρίτη (20/05) με συναρπαστικούς αγώνες για όλα τα γούστα!

Οι αναμετρήσεις στο πρόγραμμα δίνουν ευκαιρίες για προγνωστικά στοιχήματος σήμερα και το Betarades.gr επέλεξε και σήμερα τα καλύτερα. Συγκεκριμένα, έχει παρακάτω για εσάς ποδοσφαιρική επιλογή από τον αγώνα Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα σε Σίτι και Μπόρνμουθ, καθώς και μπασκετική για παιχνίδι μεταξύ Μιτελντόιτσερ και Μπάγερν. Τα υπόλοιπα θα τα βρείτε με επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας!

Μάντσεστερ Σίτι - Μπόρνμουθ (22:00)

Η Σίτι δυσκολεύτηκε να διασπάσει την άμυνα των τελευταίων της αντιπάλων, οι οποίοι έπαιξαν κλειστά. Ωστόσο, η Μπόρνμουθ δεν προβλέπεται να ακολουθήσει την ίδια στρατηγική στο “Etihad”. Η ομάδα του Ιραόλα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στο transition, βρίσκει δίχτυα σχεδόν σε κάθε εκτός έδρας αναμέτρηση, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τη Σίτι του Γκουαρδιόλα, που είναι αποφασισμένη για τη νίκη. Θα πάμε με το combo Goal/Goal & Over 2.5 με απόδοση 1.95.

Μιτελντόιτσερ - Μπάγερν Μονάχου (19:30)

Η Μιτελντόιτσερ απολαμβάνει μια εντυπωσιακή πορεία στο “Weissenfels”, καταγράφοντας 11 διαδοχικές νίκες, ενώ από τα μέσα Οκτωβρίου έχει χάσει μόλις μία φορά σε 18 εντός έδρας αναμετρήσεις. Λαμβάνοντας υπόψη αυτή την επίδοση και τις σημαντικές απουσίες που αντιμετωπίζει η Μπάγερν Μονάχου, θα επιλέξουμε να τοποθετήσουμε ένα μικρό ποντάρισμα στον άσσο με απόδοση 3.40.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έρχεται το 4o Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών στο Ολύμπιον - Για 3 μέρες
Τη μυθοπλασία προτιμούν οι μικροί κινηματογραφιστές – Όνειρα, φιλίες, σχέσεις, εκφοβισμός και οπαδική βία στο επίκεντρο του φεστιβάλ
Θεσσαλονίκη: Έρχεται το 4o Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών στο Ολύμπιον - Για 3 μέρες
Δραματική έκκληση ΟΗΕ: 14.000 μωρά μπορεί να πεθάνουν το επόμενο 48ωρο στη Γάζα
Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, χθες μπήκαν στη Γάζα μόλις πέντε φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια, την οποία χαρακτήρισε «σταγόνα στον ωκεανό»
Δραματική έκκληση ΟΗΕ: 14.000 μωρά μπορεί να πεθάνουν το επόμενο 48ωρο στη Γάζα
Eurovision: Αυτός είναι ο κριτής - «κλειδί» που έστειλε Κλαυδία και Ελλάδα στην 6η θέση
O πρώην διαγωνιζόμενος και μέλος κριτικής επιτροπής που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος
Eurovision: Αυτός είναι ο κριτής - «κλειδί» που έστειλε Κλαυδία και Ελλάδα στην 6η θέση