Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Τζαναbetης προτείνει...

Πέντε κυπελλικές αναμετρήσεις που "καίνε"... για τρελό ταμείο...

Το στοιχηματικό πρόγραμμα μεσοβδόμαδα περιλαμβάνει ως επί το πλείστον αγώνες Κυπέλλου και Λιγκ Καπ. Για σήμερα, επιλέξαμε πέντε που "καίνε"...

Στο Κύπελλο Ελλάδας και στα Πηγάδια, ο Παναθηναϊκός που είναι και ο κάτοχος του τροπαίου, δοκιμάζεται στην έδρα της Ξάνθης, εκεί όπου υπέστη βαριά ήττα με 4-2 πριν από ένα μήνα περίπου για το πρωτάθλημα. Η Ξάνθη στην έδρα της δεν αστειεύεται (6-3-1), έχει το γκολ και το έχει αποδείξει. Ο ΠΑΟ έχει αμφίβολο τον Μπεργκ. Στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν σημειωθεί 7 over, ρισκάρουμε στα 4-6 γκολ.

Στο Κύπελλο Βελγίου, η Άντερλεχτ έχει σχεδόν σίγουρη την πρόκριση (στον πρώτο γύρο είχε νικήσει με 3-0, σκορ που δύσκολα ανατρέπεται). Αντιμετωπίζει απουσίες για το σημερινό και ακολουθεί το ντέρμπι με τη Σταντάρ. Η Ζούλτε ανανεωμένη στο β΄ γύρο του πρωταθλήματος, άρεσε με τους νεοφερμένους, ίσως πάρει το "διπλό" για την τιμή των όπλων και εμείς την απόδοση του 6,25.

Ιταλικό κύπελλο και νοκ άουτ αγώνες. Εδώ βρίσκουμε προκλητικό το διπλό της Σαμπντόρια στην έδρα της Ίντερ που απογοητεύει. Κάκιστη στο τελευταίο με την Έμπολι (0-0), μετράει 2-3-0 στα τελευταία πέντε στο πρωτάθλημα. Αντιθέτως η Σαμπντόρια βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικά πίνακα (3η) και όπως είπαμε το "διπλό" είναι προκλητικό και το επιλέγουμε.

Λιγκ Καπ Αγγλίας και έχουμε τη Σέφιλντ Γιουναϊτεντ που έχει αποδείξει  σ' αυτόν τον θεσμό ότι είναι ζημιάρα. Αυτό σημαίνει ότι αξίζει η κόντρα απέναντι στην Τότεναμ, μπορεί να πάρει ένα "πονηρό" διπλό.

Και ένα τελευταίο για να φτιάξουμε την πεντάδα μας, περνάμε στο Κύπελλο Γαλλίας όπου η  πρωταθλήτρια Παρί που επέστρεψε στις νίκες μετά το 4-2 στην Εβιάν, υποδέχεται την Μπορντώ με τις πολλές απουσίες. Αυτές οι απουσίες (λείπουν οι πρώτοι σκόρερ της) μπορούν να αποβούν μοιραίες και η Παρί να νίκησει με 4-6 γκολ.

116. ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 4-6 (3,25)

126. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ: 2 (6,25)

140. ΙΝΤΕΡ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 2 (4,00)

134. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: 2 (7,00)

139. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΠΟΡΝΤΩ: 4-6 (3,00)

Αυτές τις ομάδες τις βάζουμε σε ένα σύστημα 4,5 (κόστος 1,80) έχει κέρδος πάνω από 1.100 ευρώ. Αν πάλι διαθέτουμε 3 ευρώ παίζουμε ένα πλήρες δελτίο και έχουμε κέρδος 5.118.75€!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ