Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Τζαναbetης προτείνει...

Πέντε δυνατά σημεία ζητάμε σήμερα και αν μας κάτσουν, την κάναμε...

101. ΠΑΡΙ Σ.Ζ. - ΤΣΕΛΣΙ

Πρόβλεψη: Χ (3,20)

Για την φάση των «16»  του Τσάμπιονς Λιγκ η αναμέτρηση, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν και την Αγγλική Τσέλσι. Δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που φημίζονται για την καλή τους άμυνα και επειδή υπάρχει και ο επαναληπτικός στρεφόμαστε στην ισοπαλία.

102. ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ

Πρόβλεψη: Χ (4,75)

Για την φάση των «16»  του Τσάμπιονς Λιγκ η ουκρανική Σαχτάρ υποδέχεται τη Μπάγερν. Αδιαμφισβήτητο φαβορί η Μπάγερν που θα προσπαθήσει να πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι. Όμως η Σαχτάρ είναι δύσκολη έδρα, σκοράρουν αρκετά οι Ουκρανοί και δεν αποκλείεται να κάνουν την ζημιά, ρισκάρουμε στην ισοπαλία.

103. ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Πρόβλεψη: 2 (2,65) / 4-6 (3,40)

Το κλίμα στην Κάρντιφ δεν είναι καλό αφού μετά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα η συμμετοχή της στα πλέι οφ μοιάζει και είναι αρκετά δύσκολη. Αντίθετα η Μπλάκμπερν, είναι ανεβασμένη ειδικά μετά από την τεράστια νίκη στο Κύπελλο (4-1 στο εντός με την Στόουκ με χατ τρικ του εξτρέμ Κινγκ). Πάμε με την ανεβασμένη Μπλάκμπερν, διπλό. Ως δεύτερη επιλογή τα 4-6 γκολ, επειδή σκοράρουν αμφότερες εύκολα.

112. ΟΥΝ. ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ - ΕΜΕΛΕΚ

Πρόβλεψη: 4-6 (3,40)

Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Τσίλε προκρίθηκε απευθείας στους ομίλους μέσω της κατάκτησης του Απερτούρα Χιλής. Η Έμελεκ πρωταθλήτρια του Ισημερινού, παραμένει αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα. Αμφότερες έχουν επιθετικό στυλ παιχνιδιού, υιοθετούμε τα 4-6 γκολ.

113. ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ - ΖΑΜΟΡΑ

Πρόβλεψη: 2 (5,00)

Κόπα Λιμπερταδόρες. Σημαντικό πλήγμα για το Μοντεβίδεο Γουόντερερς που έχασε τους μέσους Εγκουρέν, Ν. Φρέιτας. Έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος και είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της χώρας. Η Ζαμόρα έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Βενεζουέλας τα 4 τελευταία χρόνια, κέρδισε τα 9 από τα 13 πρόσφατα ματς ανεξαρτήτως έδρας-διοργάνωσης (9-4-0). Φανερό ότι υποτιμάται η Ζαμόρα, πάμε κόντρα στο φαβορί και επιλέγουμε το πολύ καλοπληρωμένο διπλό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ