Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Τζαναbetης προτείνει...

Τέσσερα ματσάκια παίζουμε σήμερα ελπίζοντας να πάμε ταμείο για καλά κούλουμα...

104. ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ - ΡΑΝΤΕΡΣ

Πρόβλεψη: Χ (3,10)

Επανέναρξη πρωταθλήματος στη Δανία με τη Νόρτζελαντ (5η) να υποδέχεται τη Ράντερς (3η). Η Νόρτζελαντ πριν την διακοπή είχε μόλις μία νίκη σε 7 ματς και εμφανέστατο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Στο σημερινό εκτός ο πρώτος σκόρερ Μπεκ (16/7). Η Ράντερες βασίζεται στη δυνατή άμυνα που είναι και η καλύτερη στην κατηγορία. Χωρίς δύο βασικούς. Ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

108. ΑΖΑΞΙΟ - ΟΣΕΡ

Πρόβλεψη: Χ (2,85)

Η Αζαξιό στην έδρα της έχει αρνητικό σερί 0-1-2. Προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες και έχει αρκετές απουσίες για το σημερινό καθώς λείπουν 3 βασικοί. Η Οσέρ έχασε από την Τρουά (1-0), δεν μπόρεσε να σκοράρει ενώ είχε φάσεις που θα μπορούσε να το κάνει. Μετρά 6-4-0 αήττητο σερί στα εκτός. Εκτός ο Τζελαμπί (α.21/0, 2 ασίστ). Η ισοπαλία δεν είναι το ζητούμενο για καμία αλλά φαίνεται να είναι η πιο πιθανή.

134. ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ - ΤΟΛΟΥΚΑ

Πρόβλεψη: Χ (2,85)

Η Βέρακρουζ έχει τέσσερις σερί ισοπαλίες και στο τελευταίο με τη Γουαδαλαχάρα δίκαια πήρε το βαθμό (0-0). Η Τολούκα έχει δύο συνεχομενες ισοπαλίες, στο τελευταίο ισοφαρίστηκε στο '93 στο τελικό 2-2 με τη Σάντος. Τιμωρημένους έχει δύο φορ. Πολύ δύσκολο ματς, η Βέρακρουζ δεν θα ανοιχτεί, η Τολούκα εκτός έδρας δύσκολα χάνει, επιλέγουμε την ισοπαλία.
>

135. ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ - ΑΤΛΑΣ

Πρόβλεψη: 4-6

Η Σάντος στο τελευταίο ήρθε 2-2 με την Τολούκα ενώ είχε μείνει δύο φορές πίσω στο σκορ. Η Άτλας έχασε μεσοβδόμαδα στο Λιμπερταδόρες και αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της. Τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν γκολ και θέαμα. Over τα 7 από τα 9 τελευταία στην έδρα της Σάντος, εμείς επιλέγουμε τα 4-6 γκολ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ