Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ελβετικό απόρρητο: Μία τριάδα για λεφτά με… ουρά!

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Από την Ελβετία με… αγάπη για το typosthes.gr

Το μόνο σχόλιο που έχουμε να κάνουμε για την τελευταία αγωνιστική είναι το εξής: ουδέν σχόλιον! Με υστερόγραφο ότι από αυτή την αγωνιστική ξεκινά η αντεπίθεσή μας με σκοπό την επιστροφή στα κέρδη και στα μεγαλεία. Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ: 2, ΑΠΟΔΟΣΗ: 2,30

Τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη για τη Βασιλεία παραπαίει, όσο κι αν η ομαδάρα μας δεν διανύει το καλύτερό της φεγγάρι. Διπλό λοιπόν μέσα στην όμορφη Λουκέρνη (αν σας φέρει ποτέ ο δρόμος στην Ελβετία, επισκεφτείτε την οπωσδήποτε) χωρίς καμία άλλη συζήτηση.

ΣΙΟΝ – ΤΟΥΝ: 2-3 ΓΚΟΛ, ΑΠΟΔΟΣΗ: 2, 10

Η Σιόν είναι συγκλονιστικά ανεβασμένη, ενώ η Τουν εξακολουθεί να διαθέτει μία στιβαρή άμυνα, χωρίς όμως να διαθέτει ισχυρό κίνητρο. Θα σημειωθούν γκολ στο παιχνίδι, χωρίς όμως να ξεφύγει το σκορ.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ ­ ΖΥΡΙΧΗ : 1/1, ΑΠΟΔΟΣΗ: 3,50

Η Ζυρίχη δεν είναι στα καλά της κι η πολύ καλή Γιουνγκ Μπόις θα αδράξει την ευκαιρία να την αφήσει πίσω με 7 βαθμούς. Άσσος από το ημίχρονο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ