Επαναληπτικός αγώνας της πρώτης φάσης των νοκ άουτ του Λιμπερταδόρες. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι.
*Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά το νικητή του Ατλ. Μινέιρο-Ιντερνασιονάλ.
*Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες το 2006, με τη Σάντα Φε να κερδίζει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της με 3-1 και την Εστουντιάντες αυτό στην έδρα της με 1-0.
Γήπεδο: ‘’Estadio Nemesio Camacho "El Campín"
Διαιτητής: Carlos Vera (Εκουαδόρ)
Προϊστορία: 1-0-0
Πρώτο παιχνίδι - Εστουντιάντες – Ιντ. Σάντα Φε 2-1: Στο Μπουένος Άιρες η γηπεδούχος πέτυχε το 1-0 με τον Αουζγκουί στο 21’, ενώ στο 30’ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Καρίγιο. Η Ιντεπ. Σάντα Φε κατάφερε πάντως να σημειώσει το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ, καθώς μείωσε σε 2-1 με τον Μορέλο στο 81’.
ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ (ΚΟΛΟΜΒΙΑ): Έκανε κάκιστο ξεκίνημα στο πρώτο παιχνίδι και θα πρέπει να αισθάνεται και ευχαριστημένη που μπόρεσε να μείνει μέσα στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Στο δεύτερο ημίχρονο ξύπνησε και κατάφερε να βρει το γκολ στο τέλος που ανέβασε κατακόρυφα τις πιθανότητες της για πρόκριση. Από ήττα έρχεται και στο πρωτάθλημα, αγωνίστηκε πάντως με πολλές αλλαγές κόντρα στη Νασιονάλ Μεντεγίν.
Εξαιρετική η πορεία της στον όμιλο, κατάφερε να περάσει ως πρώτη, αφήνοντας στη δεύτερη θέση της Ατλέτικο Μινέιρο. Εκτός συνέχειας άφησε τις Κόλο Κόλο και Άτλας, παίρνοντας μάλιστα εντυπωσιακό διπλό στην έδρα της πρώτης με 3-0 την τελευταία αγωνιστική στη Χιλή. Οι μοναδικές ήττες στον όμιλο ήρθαν από την Ατλέτικο Μινέιρο, 2-0 εκτός και 0-1 εντός. Κατά άλλα έβγαλε διπλό στην έδρα της Άτλας, ενώ κέρδισε τα άλλα δύο παιχνίδια που έδωσε στην έδρα της με 3-1.
Εντός έδρας έχει εξαιρετική παρουσία στη διοργάνωση, με απολογισμό 12 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, αυτή από τη Μινέιρο που προαναφέραμε.
Προηγούμενο ματς: Ήττα με 2-0 στην έδρα της Νασιονάλ Μεντεγίν, με δύο γκολ που δέχθηκε στο 54’ και στο 86’.
Στατιστικό για στοίχημα: Στο N/G τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
Απουσίες (0): Χωρίς απουσίες.
Πιθανή ενδεκάδα 4-4-1-1: Καστεγιάνος – Μίνα, Μέτζα, Οταλβάρο, Μοσκέρα – Ανχίκο, Ρόα, Τόρες, Αρίας – Πέρεζ – Γουίλσον.
Στο Λιμπερταδόρες, βρέθηκε στον εύκολο όμιλο με Νασιονάλ Μεντεγίν, Λιμπερτάδ και Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ. Με την κακή αγωνιστική εικόνα που έχει όμως εδώ και καιρό, έπρεπε να φτάσουμε την τελευταία αγωνιστική για να προκριθεί, παίρνοντας το διπλό στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα είναι εξάλλου η μόνη ομάδα που κέρδισε με σχετική άνεση, στην πρεμιέρα με 3-0 και χατ τρικ του Καρίγιο τότε.
Προηγούμενο ματς: Νίκη με 2-1 επί της Ατλέτικο Τεμπερλέι με ανατροπή στο σκορ. Βρέθηκε να χάνει στο 19’, αλλά αντέδρασε στην επανάληψη, για να ισοφαρίσει με τον Μπαρμπόσα στο 58’ και να πάρει τη νίκη στο 82’.
Στατιστικό: Στην ισοπαλία 1-1 έμεινε και στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στην Κολομβία (Νασιονάλ Μεντεγίν, Ντεπ. Τολίμα).
Απουσίες (0): Χωρίς προβλήματα.
Πιθανή ενδεκάδα 4-3-1-2: Ναβάρο – Αγκιρεγκαράι, Ντεσαμπάτο, Ντομίνγκεζ, Περέιρα – Ρομέρο, Νταμόντε, Μίνιο – Ακόστα – Βέρα, Καρίγιο.