Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Α’ Ιταλίας: Μαίνεται η μάχη της έκτης θέσης ανάμεσα σε τρεις ομάδες

Οι αναλύσεις των αγώνων της Serie A

37η αγωνιστική

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα: Γιουβέντους-Νάπολι 3-1, Τζένοα-Ίντερ 3-2

Το Typosthes.gr σε συνεργασία με το Betarades.gr σας παρουσιάζουν τις αναλύσεις των αγώνων της Serie A.


318. ΕΜΠΟΛΙ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ (13:30)

Γήπεδο: Carlo Castellani

Διαιτητής: G. Calvarese

Προϊστορία 10ετίας: 5-2-3

Καιρός: 27ο C, αίθριος

Τηλεοπτική μετάδοση: OTE Sport 1 HD

* Η Έμπολι δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα επτά από τα οχτώ τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

* Η Έμπολι σημείωσε τουλάχιστον δύο γκολ στα έξι από τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

* Η Σαμπντόρια επικράτησε στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο την Έμπολι σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΜΠΟΛΙ (16η): Έχοντας κερδίσει την παραμονή της στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας η Έμπολι δείχνει να μην έχει κανένα κίνητρο στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Σέριε Α. Μετά τις τέσσερις αγωνιστικές που έμεινε μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες) το συγκρότημα του Σάρι γνώρισε δύο σερί ήττες από τις Φιορεντίνα (3-2 εντός έδρας) και την Ελλάς Βερόνα (2-1 εκτός έδρας). Στις υπολειπόμενες δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν οι νεοφώτιστοι θα αντιμετωπίσουν τις Σαμπντόρια (εντός έδρας) και Ίντερ (εκτός έδρας), στοχεύοντας σε ένα θετικό φινάλε. Μία ήττα έχει γνωρίσει η Έμπολι στις επτά τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις σημείωσε τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Στις πέντε από αυτές σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκε goal-goal. Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Μαουρίτσιο Σάρι μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ.

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε η Έμπολι από την Ελλάς Βερόνα, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σέριε Α. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σαπονάρα στο 6’, με τους γηπεδούχους να απαντούν με τα γκολ των Μόρα (24’) και Σάλα (67’).

Στατιστικό για στοίχημα: Σημειώθηκε over 2,5 στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Έμπολι για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

Απουσίες (2):

Τραυματίες είναι οι Γκουαρέντε (ΜΕ, 1/0) και Βέρντι (ΜΕ, 25/1).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-1-2: Μπάσι – Λαουρίνι, Ρουγκάνι, Μπάρμπα, Χίσαχ – Βετσίνο, Βαλντιφιόρι, Ζιελίνσκι – Σαπονάρα – Μακαρόνε, Πουτσιαρέλι

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ (7η): Μετά και την απόφαση της ΟΥΕΦΑ να μη δώσει άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν στην συμπολίτισσά της, Τζένοα, το κίνητρο της κατάκτησης της έκτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα επέστρεψε στο στρατόπεδο της Σαμπντόρια, η οποία πλέον στοχεύει στο 2Χ2 στις υπολειπόμενες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Σέριε Α. Μόλις μία νίκη σημείωσε το συγκρότημα του Μιχαίλοβιτς στις οχτώ τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση, αυτή κόντρα στην Ουντινέζε (4-1 εκτός έδρας) πριν από δύο βδομάδες. Στις υπόλοιπες σημείωσε τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στα τρία από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσαν οι Γενοβέζοι για το πρωτάθλημα της Σέριε Α σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ, ενώ σε ισάριθμα σημειώθηκε goal-goal. Ο απολογισμός αυτών ήταν δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. «Θα πρέπει να κερδίσουμε την Έμπολι ή να παρακολουθήσουμε το Γιουρόπα Λιγκ από την τηλεόρασή μας», τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Σαμπντόρια, Σίνισα Μιχαίλοβιτς. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάσιμο Φερέρο, φέρεται να δείπνησε με τον προπονητή της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Μοντέλα, (κάτι που επιβεβαίωσε αργότερα ο Ιταλός τεχνικός) φουντώνοντας τις φήμες για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Προηγούμενο ματς: Την εντός έδρας ήττα με 1-0 γνώρισε η Σαμπντόρια από τη Λάτσιο, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σέριε Α. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τζεντινέλι στο 54’.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα εννέα από τα έντεκα τελευταία παιχνίδια της Σαμπντόρια για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

Απουσίες (2): Τραυματίες είναι οι Έντερ (ΕΠ, 30/9) και Μέσμπα (ΑΜ, 16/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-1-2: Βιβιάνο – Ρεγκίνι, Ρομανιόλι, Σιλβέστρε, Ντε Σιλβέστρι – Ομπιάνγκ, Παλόμπο, Άκουα – Σοριάνο – Ετό, Μούριελ


331. ΚΙΕΒΟ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ (16:00)

Γήπεδο: Marc'Antonio Bentegodi

Διαιτητής: J. Sacchi

Προϊστορία 10ετίας: 4-5-1

Καιρός: 26ο C, αίθριος

* Σημειώθηκε under 2,5 στα έντεκα από τα 12 τελευταία παιχνίδια της Κιέβο για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

* Σημειώθηκε under 2,5 στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Κιέβο με αντίπαλο την Αταλάντα σε όλες τις διοργανώσεις.

ΚΙΕΒΟ (14η): Τέλος έλαβε το αήττητο σερί που «έτρεχε» η Κιέβο για έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Σέριε Α. Μετά τις νίκες επί των Τσεζένα (1-0 εκτός έδρας) και Κάλιαρι (1-0 εντός έδρας), αλλά και τα ισόπαλα αποτελέσματα κόντρα στις Ουντινέζε (1-1 εντός έδρας), Λάτσιο (1-1 εκτός έδρας), Ίντερ (0-0 εκτός έδρας) και Ελλάς Βερόνα (2-2 εντός έδρας) το συγκρότημα του Μαράν δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τορίνο (2-0 εκτός έδρας) την προηγούμενη βδομάδα. Λίγη σημασία είχε η ήττα για την ομάδα της Βερόνας, καθώς έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια εδώ και αρκετές βδομάδες, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 42 βαθμούς μετά το πέρας 36 αγωνιστικών. Χωρίς ήττα παραμένει η Κιέβο στις επτά τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Στις πέντε από αυτές σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ.

Προηγούμενο ματς: Με άδεια χέρια επέστρεψε από την έδρα της Τορίνο η Κιέβο καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σέριε Α. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Λόπεζ (51’, 69’).

Στατιστικό: Η Κιέβο παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

Απουσίες (2): Τραυματίες είναι οι Ματιέλο (ΑΜ, 3/0) και Χετεμάι (ΜΕ, 32/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Μπάρντι – Φρέι, Γκαμπερίνι, Σέζαρ, Μπιράγκι – Ίζκο, Ραντοβάνοβιτς, Κρίστιανσεν, Μπίρσα – Μετζιορίνι, Παλόσκι

ΑΤΑΛΑΝΤΑ (17η): Παρά το γεγονός πως γνώρισε βαρύτατη εντός έδρας ήττα με 4-1 από την Τζένοα η Αταλάντα διασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στο πρωτάθλημα της Σέριε Α την προηγούμενη βδομάδα, μετά την ήττα της Κάλιαρι από την Παλέρμο στη Σαρδηνία (1-0). Έτσι, το …μαρτύριο έλαβε οριστικά τέλος για τους «νερατζούρι», οι οποίοι σίγουρα θα θέλουν να ξεχάσουν το συντομότερο τη φετινή τραγική χρονιά που πραγματοποίησαν στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας. Πριν από την ήττα της προηγούμενης βδομάδας το συγκρότημα του Ρέγια «έτρεχε» ένα αήττητο σερί έξι αγωνιστικών, στις οποίες σημείωσε δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Χωρίς ήττα παραμένει στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για το πρωτάθλημα της Σέριε Α, στις οποίες σημείωσε μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες. Στις τέσσερις από αυτές σημειώθηκε goal-goal, ενώ στις τρεις σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ρόμα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σπορτιέλο (ΤΕ), ενώ η Βιγιαρεάλ για αυτή του Μπασέλι (ΜΕ).

Προηγούμενο ματς: Την εντός έδρας ήττα με 4-1 γνώρισε η Αταλάντα από την Τζένοα, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σέριε Α. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Πινίγια (18’ πεν), με τους φιλοξενούμενους να απαντούν με τα γκολ των Παβολέτι (30’), Μπερτολάτσι (57’) και Φαλκέ (61’, 73’).

Στατιστικό: Η Αταλάντα παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

Απουσίες (7): Τραυματίες είναι οι Ραϊμόντι (ΜΕ, 6/0), Μασιέλο (ΑΜ, 12/0) και Εστιγκαρίμπια (ΜΕ, 9/1), ενώ τιμωρημένοι είναι οι Ντένις (ΕΠ, 31/8), Μιλιάτσο (ΜΕ, 20/1), Καρμόνα (ΜΕ, 33/0) και Πινίγια (ΕΠ, 14/6)..

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Σπορτιέλο – Ντραμέ, Τσερουμπίν, Στεντάρντο, Μπελίνι – Τσιγκαρίνι, Εμάνουελσον, Ντ’ Αλεσάντρο – Γκόμεζ, Μπιάνκι, Καρμόνα


332. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ (16:00)

Γήπεδο: Communale Friuli

Διαιτητής: R. Abisso

Προϊστορία: 1-0-0

Καιρός: 24ο C, αίθριος

* Η Σασουόλο δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

* Η Ουντινέζε δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα πέντε από τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (15η): Μετά τις δύο σερί ήττες που γνώρισε από τις Σαμπντόρια (4-1 εντός έδρας) και Ρόμα (2-1 εκτός έδρας) η Ουντινέζε έχασε την ευκαιρία να πλασαριστεί με την ολοκλήρωση της σεζόν σε μία θέση πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Σέριε Α. Η τελευταία φορά που το συγκρότημα του Στραματσιόνι κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη ήταν κόντρα στην Ελλάς Βερόνα (1-0 εκτός έδρας) στις 3 του μηνός. Οι «μπιανκονέρι» έχουν την ευκαιρία να προσπεράσουν τη σημερινή αντίπαλό τους, Σασουόλο, στο βαθμολογικό πίνακα με ένα ενδεχόμενο «τρίποντο», καθώς βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω της. Στις έξι τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η ομάδα από το Ούντινε για την ίδια διοργάνωση σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ παράλληλα σημειώθηκε goal-goal. Ο απολογισμός αυτών ήταν δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Κριστιάνο Τζιαρέτα, μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ τόνισε πως δεν γνωρίζει αν η σημερινή αναμέτρηση του Ντι Νατάλε (ΕΠ) κόντρα στη Σασουόλο είναι και η τελευταία του για την Ουντινέζε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Προηγούμενο ματς: Με σκυμμένο το κεφάλι αποχώρησε από την έδρα της Ρόμα η Ουντινέζε, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1 στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σέριε Α. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Πέρικα στο 19’, με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα με τα γκολ των Ναϊνγκολάν (45’) και Τοροσίδη (65’).

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Ουντινέζε για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

Απουσίες (3): Τραυματίες είναι οι Βαγκέ (ΑΜ, 9/2) και Χάλμπεργκ (ΜΕ, 4/0), ενώ τιμωρημένος είναι ο Ερτό (ΑΜ, 25/1).

Αμφίβολοι (2): Δεν ξεπέρασαν πλήρως τον τραυματισμό τους οι Ντι Νατάλε (ΕΠ, 32/14) και Κονέ (ΜΕ, 27/1).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-1-2: Καρνέζης – Βίντμερ, Πασκουάλε, Ντανίλο, Πίρις – Αλάν, Πίντσι, Μπάντου – Γκιγιέρμε – Θερέο, Πέρικα

ΣΑΣΟΥΟΛΟ (13η): Πίσω της άφησε την κάκιστη πορεία που διέγραψε μέσα στον Απρίλιο η Σασουόλο. Από τις 12 Απριλίου μέχρι και τις 2 του μηνός το συγκρότημα του Ντι Φραντσέσκο σημείωσε δύο ισοπαλίες κόντρα στις Τορίνο (1-1 εντός έδρας) και Παλέρμο (0-0 εντός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από τις Αταλάντα (2-1 εκτός έδρας), Ελλάς Βερόνα (3-2 εκτός έδρας) και Ρόμα (3-0 εντός έδρας). Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Σέριε Α οι «νεροβέρντι» σημείωσαν ισάριθμες νίκες κόντρα στις Τσεζένα (3-2 εκτός έδρας) και Μίλαν (3-2 εντός έδρας). Σε εξαιρετική φόρμα έδειξε πως βρίσκεται ο Μπεράρντι (ΕΠ) ο οποίος την προηγούμενη βδομάδα «σκότωσε» τους «ροσονέρι» με το χατ τρικ που σημείωσε, φτάνοντας συνολικά τα 14 γκολ σε 30 αγωνιστικές. Μόλις μία νίκη σημείωσε η Σασουόλο στις εννέα τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση. Στις υπόλοιπες σημείωσε δύο ισοπαλίες και έξι ήττες. Μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ ο τεχνικός διευθυντής της Σασουόλο, Τζιοβάνι Καρνεβάλι, αποκάλυψε πως η Γιουβέντους επιθυμεί να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον Τζάτζα (ΕΠ). «Ήδη βρισκόμαστε σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο ματς: Σπουδαία εντός έδρας νίκη με 3-2 σημείωσε η Σασουόλο κόντρα στη Μίλαν, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σέριε Α. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Μπεράρντι (13’, 31’, 77’), ενώ για τους φιλοξενούμενους είχαν ισοφαρίσει προσωρινά οι Μποναβεντούρα (33’) και Άλεξ (51’). Οι «ροσονέρι» ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με εννέα ποδοσφαιριστές, λόγω των αποβολών των Μποναβεντούρα (57’) και Σούσο (90+4’).

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Σασουόλο για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

Απουσίες (4): Τραυματίες είναι οι Γκάτζολα (AM, 18/0), Τερανόβα (AM, 9/0) και Αντέι (AM, 8/0), ενώ τιμωρημένος είναι ο Μισιρόλι (ME, 32/4).

Αμφίβολοι (1): Δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του ο Βρσάλικο (AM, 20/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Κονσίλι – Πελούζο, Ακέρμπι, Καναβάρο, Φοντανέσι – Ταϊντέρ, Τσίμπσα, Μπιοντίνι – Σανσόνε, Τζάτζα, Μπεράρντι


333. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (16:00)

Γήπεδο: Renzo Barbera

Διαιτητής: P. Giacomelli

Προϊστορία 10ετίας: 5-2-3

Καιρός: 23ο C, αίθριος

* Η Φιορεντίνα σημείωσε τουλάχιστον τρία γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

* Η Φιορεντίνα δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

* Η Φιορεντίνα επικράτησε στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

ΠΑΛΕΡΜΟ (10η): Δύο στροφές πριν το τέλος της σεζόν και η Παλέρμο στοχεύει σε ένα εντυπωσιακό φινάλε, θέλοντας να κάνει το 2Χ2 κόντρα στις Φιορεντίνα (εντός έδρας) και Ρόμα (εκτός έδρας). Το συγκρότημα του Ιακίνι πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν, καταφέρνοντας να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα του, ώστε να διασφαλίσει μία γρήγορη παραμονή στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας. Το αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών διέκοψαν την προηγούμενη βδομάδα οι Σικελοί, επικρατώντας της Κάλιαρι εκτός έδρας με 1-0, ένα αποτέλεσμα που καταδίκασε σε υποβιβασμό την ομάδα της Σαρδηνίας. Πριν από αυτή την αναμέτρηση η Παλέρμο είχε μοιραστεί από ένα βαθμό με τις Τορίνο (2-2 εντός έδρας) και Σασουόλο (0-0 εκτός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από τις Πάρμα (1-0 εκτός έδρας) και Αταλάντα (3-2 εντός έδρας). Στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια που έδωσε για την ίδια διοργάνωση σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ παράλληλα σε αυτά σημειώθηκε goal-goal. Ο απολογισμός αυτών ήταν μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ τόνισε πως ο Ντιμπαλά (ΕΠ) ήθελε να φορέσει διακαώς τη φανέλα της Γιουβέντους, παρά τις ισάξιες προτάσεις που δέχθηκε ο σύλλογος κι από τις Μίλαν και Ίντερ.

Προηγούμενο ματς: Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε η Παλέρμο από την έδρα της Κάλιαρι επικρατώντας με 1-0, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σέριε Α. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Βάσκεζ στο 9’.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του Παλέρμο για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

Απουσίες (2): Τραυματίες είναι οι Μοργκανέλα (ΑΜ, 20/1) και Μπολζόνι (ΜΕ, 23/0).

Αμφίβολοι (1): Δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του ο Μπαρέτο (ΜΕ, 24/2).

Πιθανή ενδεκάδα 3-5-1-1: Σορεντίνο – Βιτιέλο, Γκονζάλεζ, Αντέλκοβιτς – Κουάισον, Ριγκόνι, Γιαχάλο, Τσότσεφ, Νταπρελά – Βάσκεζ – Μπελότι

* Το Παλέρμο σημείωσε τουλάχιστον δύο γκολ στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

 
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (6η): Με την Τζένοα να έχει τεθεί νοκ άουτ στη μάχη για τη διεκδίκηση της έκτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Σέριε Α, που οδηγεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, οι πιθανότητες εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αυξήθηκαν για τη Φιορεντίνα, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν. Πλέον, τα πάντα είναι στο χέρι του συγκροτήματος του Μοντέλα, το οποίο μετράει τρεις σερί νίκες στην ίδια διοργάνωση κόντρα στις Τσεζένα (3-1 εντός έδρας), Έμπολι (3-2 εκτός έδρας) και Πάρμα (3-0 εντός έδρας). Στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για το πρωτάθλημα της Σέριε Α οι «βιόλα» σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ στα τρία από αυτά σημειώθηκε goal-goal. Ο απολογισμός αυτών ήταν μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Μοντέλα, επιβεβαίωσε το γεγονός πως δείπνησε με τον πρόεδρο της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο, τονίζοντας πως πρόκειται να συναντηθεί με τη διοίκηση για να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι στη συνεργασία τους.

Προηγούμενο ματς: Χωρίς να δυσκολευτεί η Φιορεντίνα επικράτησε στην έδρα της με 3-0 της Πάρμα, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σέριε Α. Τα γκολ για τους «βιόλα» σημείωσαν οι Ροντρίγκεζ (13’), Τζιλαρντίνο (30’) και Σαλάχ (56’).

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Φιορεντίνα για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

Απουσίες (5): Τραυματίες είναι οι Τζ. Ρόσι (ΕΠ, 0/0), Μπαμπακάρ (ΕΠ, 20/7), Βάργκας (ΜΕ, 18/1) και Ρίτσαρντς (ΑΜ, 10/0), ενώ τιμωρημένος είναι ο Ντιαμάντι (ΕΠ, 11/2).

Αμφίβολοι (1): Δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του ο Μπερναντέσκι (ΜΕ, 6/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-1-2: Νέτο – Πασκουάλ, Ροντρίγκεζ, Σάβιτς, Τόμοβιτς – Ακουϊλάνι, Πιζάρο, Φερνάντεζ – Ίλισιτς – Σαλάχ, Τζιλαρντίνο


334. ΠΑΡΜΑ – ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ (16:00)

Γήπεδο: Ennio Tardini

Διαιτητής: D. Minelli

Προϊστορία: 3-1-2

Καιρός: 29ο C, αίθριος

* Η Πάρμα δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

ΠΑΡΜΑ (20η): Μόνο για την τιμή των όπλων αγωνίζεται η Πάρμα εδώ και πολύ καιρό στο πρωτάθλημα της Σέριε Α. Έχοντας γνωρίσει τον υποβιβασμό στη χαμηλότερη κατηγορία το συγκρότημα του Ντοναντόνι περιμένει με αγωνία εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό κομμάτι του συλλόγου. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των «κροτσιάτι» μετά και τον τέταρτο πλειστηριασμό που έχει για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας δεν υπήρξε κανένας ενδιαφερόμενος, κάτι που σημαίνει πως η Πάρμα πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον υποβιβασμό της στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της γειτονικής χώρας. Παρόλα αυτά, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ο προπονητής της ομάδας, Ρομπέρτο Ντοναντόνι, τόνισε πως υπάρχει ενδιαφέρον για αυτή, ευχαριστώντας παράλληλα τους φιλάθλους για την πρωτοβουλία που πήραν να διοργανώσουν διάφορες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της σημερινής τελευταίες εντός έδρας αναμέτρησης της Πάρμα με την Ελλάς Βερόνα. Στο αγωνιστικό κομμάτι μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Στις τρεις από αυτές σημειώθηκαν λιγότερα από δύο γκολ.

Προηγούμενο ματς: Με άδεια χέρια επέστρεψε από την έδρα της Φιορεντίνα η Πάρμα καθώς γνώρισε την ήττα με 3-0, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σέριε Α. Τα γκολ για τους «βιόλα» σημείωσαν οι Ροντρίγκεζ (13’), Τζιλαρντίνο (30’) και Σαλάχ (56’).

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Πάρμα για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

Απουσίες (2): Τραυματίες είναι οι Σαντακρότσε (ΑΜ, 15/0) και Κόστα (ΑΜ, 22/1).

Αμφίβολοι (1): Δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του ο Κασάνι (ΑΜ, 16/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-5-1: Μιράντε – Μέντες, Φεντάλ, Λουκαρέλι, Γκόμπι – Βαρέλα, Μάουρι, Γιορκέρα, Νοτσερίνο, Γκέτζαλ - Παλαντίνο

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ (12η): Κανένα απολύτως βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν έχει στις υπολειπόμενες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Σέριε Α η Ελλάς Βερόνα, η οποία απλά στοχεύει να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα στο τέλος της σεζόν. Μετά την ήττα που γνώρισε από την Ουντινέζε (1-0 εντός έδρας) το συγκρότημα του Μαντορλίνι μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Κιέβο (2-2 εκτός έδρας) στο ντέρμπι της πόλης, ενώ την προηγούμενη βδομάδα επικράτησε της Έμπολι (2-1 εντός έδρας). Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε η Ελλάς Βερόνα σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ, ενώ στα δύο από αυτά σημειώθηκε no-goal. Ο απολογισμός αυτών ήταν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ ο προπονητής του συλλόγου, Αντρέα Μαντορλίνι, τόνισε πως ελπίζει οι ποδοσφαιριστές του να βοηθήσουν τον Τόνι (ΕΠ) να κατακτήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος της Σέριε Α τη φετινή σεζόν. Ο έμπειρος επιθετικός της Ελλάς Βερόνα έχει σημειώσει μέχρι στιγμής 19 γκολ.

Προηγούμενο ματς: Τη νίκη με ανατροπή σημείωσε η Ελλάς Βερόνα στην έδρα της με αντίπαλο την Έμπολι (2-1), στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σέριε Α. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σαπονάρα στο 6’, με τους γηπεδούχους να απαντούν με τα γκολ των Μόρα (24’) και Σάλα (67’).

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Ελλάς Βερόνα για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

Απουσίες (2): Τραυματίας είναι ο Ιονιτά (ΜΕ, 18/2), ενώ τιμωρημένος είναι ο Γκόμεζ Τάλεμπ (ΕΠ, 25/5).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Ράφαελ – Αγκοστίνι, Μόρας, Μαρκέζ, Πισάνο – Χάλφρεντσον, Ομπάντι, Γκρέκο – Γιάνκοβιτς, Τόνι, Σάλα


335. ΤΣΕΖΕΝΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ (16:00)

Γήπεδο: Dino Manuzzi

Διαιτητής: E. Abbattista

Προϊστορία: 1-1-0

Καιρός: 23ο C, αίθριος

* Η Τσεζένα δέχθηκε τουλάχιστον τρία γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

* Η Τσεζένα αγνοεί τη νίκη στα έντεκα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

ΤΣΕΖΕΝΑ (19η): Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει εδώ και έντεκα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Σέριε Α η Τσεζένα η οποία δεν ελπίζει σε τίποτα, καθώς έχει υποβιβαστεί ήδη στη χαμηλότερη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας. Μετά τη νίκη που σημείωσε κόντρα στην Ουντινέζε (1-0 εντός έδρας) την 1η Μαρτίου το συγκρότημα του Ντι Κάρλο σημείωσε πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες, παραμένοντας στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει μόλις 24 βαθμούς μετά το πέρας 36 αγωνιστικών, τέσσερις λιγότερους από τη σημερινή αντίπαλό του, Κάλιαρι. Χωρίς νίκη παραμένει η Τσεζένα στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στις τρεις από αυτές σημειώθηκαν λιγότερα από δύο γκολ, ενώ στις δύο σημειώθηκε goal-goal. Μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ ο Ντεφρέλ (ΕΠ) άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Παλέρμο την επόμενη σεζόν. «Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο πρωτάθλημα της Σέριε Α», τόνισε μεταξύ άλλων.

Προηγούμενο ματς: Με άδεια χέρια επέστρεψε από την έδρα της Νάπολι η Τσεζένα όπου γνώρισε την ήττα με 3-2, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σέριε Α. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Μέρτενς (19’, 57’) και Γκαμπιαντίνι (20’), ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Ντεφρέλ (15’, 45’).

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Τσεζένα για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

Απουσίες (6): Τραυματίες είναι οι Βαλζάνια (ΜΕ, 2/0), Μαριλούνγκο (ΕΠ, 8/1), Πουλτζέτι (ΜΕ, 9/1), Μάγκνουσον (ΑΜ, 11/0), Καρμπονέρο (ΜΕ, 22/3) και Κάτσολα (ΜΕ, 5/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Αγκλιάρντι – Βόλτα, Καπέλι, Κράιντς, Ρέντζετι – Ντε Φέουντις, Κασκιόνε – Ταμπανέλι, Μπριέντζα, Μουντινγκάι - Ντεφρέλ

ΚΑΛΙΑΡΙ (18η): Καταδικαστική ήταν η εντός έδρας ήττα με 1-0 που γνώρισε από την Παλέρμο την προηγούμενη βδομάδα η Κάλιαρι, καθώς μετά κι από αυτή υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη χαμηλότερη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας μετά από έντεκα χρόνια. Όσο κι αν προσπάθησε ο Τζιανλούκα Φέστα, στις τελευταίες αγωνιστικές που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, δεν κατάφερε να δώσει το κάτι παραπάνω στους Σαρδήνιους, οι οποίοι πλέον θα προσπαθήσουν να διατηρηθούν πάνω από τη σημερινή αντίπαλό τους, Τσεζένα, στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Σέριε Α. Στις τρεις από τις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση η Κάλιαρι σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ, ενώ στα δύο από αυτά σημειώθηκε goal-goal. Ο απολογισμός αυτών ήταν μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ ο αμυντικός του συλλόγου, Λούκα Ροσετίνι, έριξε το φταίξιμο για τον υποβιβασμό στη χαμηλότερη κατηγορία στον πρώην προπονητή, Ζντένεκ Ζέμαν. «Είδαμε κάποια σημάδια που μας προβλημάτισαν ακόμα από την καλοκαιρινή προετοιμασία», τόνισε μεταξύ άλλων. Στο μεταγραφικό στόχαστρο πολλών ομάδων της Ευρώπης, όπως οι Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Αϊντχόφεν και Γουέστ Χαμ, βρίσκεται ο Ντονσά (ΜΕ).

Προηγούμενο ματς: Την εντός έδρας ήττα με 1-0 γνώρισε η Κάλιαρι από την Παλέρμο, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σέριε Α. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Βάσκεζ στο 9’.

Στατιστικό: Η Κάλιαρι αγνοεί τη νίκη στα 12 από τα 13 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

Αμφίβολοι (1): Δεν βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση ο Αβελάρ (ΑΜ, 30/4).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-1-2: Μπρίκιτς – Μούρου, Ροσετίνι, Ντιακιτέ, Μπαλζάνο – Ντεσένα, Έκνταλ, Ντονσά – Εμποκού – Τσοπ, Ντιέγκο Φαρίας


394. ΜΙΛΑΝ – ΤΟΡΙΝΟ (21:45)

Γήπεδο: San Siro

Διαιτητής: P. Valeri

Προϊστορία 10ετίας: 6-4-0

Καιρός: 25o C, αίθριος

Τηλεοπτική μετάδοση: OTE Sport 1 HD

* Η Μίλαν αναδείχθηκε ισόπαλη στα τρία τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο την Τορίνο σε όλες τις διοργανώσεις.

ΜΙΛΑΝ (11η): Μετά και την ήττα που υπέστη στην έδρα της Σασουόλο την προηγούμενη βδομάδα με 3-2 η Μίλαν τέθηκε οριστικά νοκ άουτ από τη μάχη για την κατάκτηση της έκτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν. Πλέον, στο στρατόπεδο των «ροσονέρι» περιμένουν τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό κομμάτι, εκεί που ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επιβεβαίωσε πως συνεχίζει να βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στο σύλλογο. «Με αυτούς που έχω μιλήσει, όλοι μου έχουν ζητήσει να μείνω. Έχουμε διαπραγματευτεί για το 50%, αλλά και το 51% ή το 49% και για 75%-25%», τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άντρας του συλλόγου, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Αν αυτό προχωρήσει, θα επιστρέψουμε στο να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ιταλία, την Ευρώπη και τον πλανήτη. Αν όχι θα συνεχίσω να κάνω θυσίες μόνος μου». Απαντώντας στη φημολογία που θέλει τον Κάρλο Αντσελότι να επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είπε: «Αν η Ρεάλ τον αφήσει να φύγει, τότε θα επιστρέψει σε εμάς». Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ο νυν προπονητής της ομάδας, Πίπο Ιντζάγκι, τόνισε πως συνεχίζει τη δουλειά του, μέχρι να του ανακοινώσουν την επίσημη απόφασή για το μέλλον του. «Είμαι λυπημένος για την κατάσταση που επικρατεί στη Μίλαν. Πρόκειται για έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία, την οποία πέταξε στην άκρη», τόνισε μεταξύ άλλων ο ζωντανός θρύλος των Μιλανέζων, Πάολο Μαλντίνι.

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 3-2 γνώρισε η Μίλαν από τη Σασουόλο, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σέριε Α. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Μπεράρντι (13’, 31’, 77’), ενώ για τους φιλοξενούμενους είχαν ισοφαρίσει προσωρινά οι Μποναβεντούρα (33’) και Άλεξ (51’). Οι «ροσονέρι» ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με εννέα ποδοσφαιριστές, λόγω των αποβολών των Μποναβεντούρα (57’) και Σούσο (90+4’).

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα εννέα από τα έντεκα τελευταία παιχνίδια της Μίλαν για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

Απουσίες (8): Τραυματίες είναι οι Μπονέρα (ΑΜ, 16/0), Μοντολίβο (ΜΕ, 10/0), Ντι Σίλιο (ΑΜ, 16/0) και Αντονέλι (ΑΜ, 12/1), τιμωρημένοι είναι οι Μενέζ (ΜΕ, 33/16), Μποναβεντούρα (ΜΕ, 32/5) και Σούσο (ΜΕ, 5/0), ενώ εκτός ομάδας έχει τεθεί ο Μουντάρι (ΜΕ, 16/2).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Ντιέγκο Λόπεζ – Αμπάτε, Άλεξ, Παλέτα, Μποκέτι – Πόλι, Ντε Γιονγκ, Φαν Χίνκελ – Χόντα, Ντέστρο, Ελ Σαράουϊ

ΤΟΡΙΝΟ (9η): Ζωντανές παραμένουν οι λιγοστές ελπίδες της Τορίνο για την κατάκτηση της έκτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν. Μετά από τρεις αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε μία ισοπαλία με την Παλέρμο (2-2 εκτός έδρας) και δύο ήττες με τις Έμπολι (1-0 εντός έδρας) και Τζένοα (5-1 εκτός έδρας), το συγκρότημα του Βεντούρα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα την προηγούμενη βδομάδα επικρατώντας της Κιέβο με 2-0 στην έδρα του. Πλέον, η «γκρανάτα» στοχεύει στο 2Χ2 στις υπολειπόμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Σέριε Α, ευχόμενη να έρθουν βολικά για αυτή τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ ο προπονητής της Τορίνο, Τζιαμπιέρο Βεντούρα, τόνισε πως ο σύλλογος βρίσκεται σε ένα σημείο που θα πρέπει να επιλέξει το μέλλον του. «Δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε εδώ που βρισκόμαστε. Πλέον, πρέπει να επιλέξουμε το δρόμο που θα βαδίσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο 67χρονος δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο τραυματισμός που υπέστη ο Μάξι Λόπεζ (ΕΠ) δεν αποκλείεται να τον αφήσει εκτός αγωνιστικών χώρων μέχρι το τέλος της σεζόν.

Προηγούμενο ματς: Τη νίκη με 2-0 σημείωσε στην έδρα της η Τορίνο με αντίπαλο την Κιέβο, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σέριε Α. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Λόπεζ (51’, 69’).

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Τορίνο για το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

Απουσίες (5): Τραυματίες είναι οι Λόπεζ (ΕΠ, 17/6), Μπόβο (ΑΜ, 15/0), Κουαλιαρέλα (ΕΠ, 34/13) και Φάρνερουντ (ΜΕ, 22/1), ενώ τιμωρημένος είναι ο Μακσίμοβιτς (ΑΜ, 26/0).

Πιθανή ενδεκάδα 3-5-2: Παντέλι – Μορέτι, Γιάνσον, Μαξίμοβιτς – Σίλβα, Ελ Καντούρι, Γκάτσι, Βίβες, Νταρμιάν – Μαρτίνεζ, Αμάουρι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναβαθμίζεται ο Συνοριακός Σταθμός Ευζώνων - Μέτρα για τις «ουρές» το καλοκαίρι
Η ολική ανάπλαση των κτηριακών υποδομών θα έχει ολοκληρωθεί εντός του 2026 με την πλήρη διαμόρφωση ολόκληρου του Συνοριακού Σταθμού
Αναβαθμίζεται ο Συνοριακός Σταθμός Ευζώνων - Μέτρα για τις «ουρές» το καλοκαίρι