Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Κοσμοσυρροή στις εκδηλώσεις για την Πανσέληνο του Αυγούστου!

Θεσσαλονίκη: Κοσμοσυρροή στις εκδηλώσεις για την Πανσέληνο του Αυγούστου!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει την Πανσέληνο!

Πραγματική κοσμοσυρροή στις εκδηλώσεις για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στη Θεσσαλονίκη. Πλήθος κόσμου έχει συρρεύσει τόσο στο Αρχαιολογικό, όσο και στο Βυζαντινό Μουσείο για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο.

Στο κεντρικό αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή συναυλία έντεχνης μουσικής με τον Βασίλη Λέκκα. Πολύς κόσμος παρακολουθεί τη συναυλία, ενώ αρκετοί έχουν επιλέξει τα… γρασίδια για να θαυμάσουν το φεγγάρι απολαμβάνοντας τη μουσική.

Και στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού έχουν συρρεύσει οι Θεσσαλονικείς! Η εκδήλωση γίνεται με το συγκρότημα  υγκρότημα String Demons, οι οποίοι παρουσιάζουν διασκευές Κλασικών και Παραδοσιακών, Heavy Metal και Λαϊκών, Pop και Ρεμπέτικων, Εκκλησιαστικών- Βυζαντινών ύμνων σε ένα «Συμφωνικό Πανηγύρι» ειδικά διαμορφωμένο για έγχορδα.

Η εκδήλωση γίνεται στο αίθριο του Μουσείου, ενώ κόσμος παρακολουθεί και από τα μπαλκόνια του Βυζαντινού.

Υπενθυμίζεται πως η Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά είναι επίσης ανοιχτή για το κοινό από τις 20:00 έως τις 24:00. 

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Παραβάτης ένας στους έξι οδηγούς το τετραήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Έλληνες επιστήμονες «νικούν» έγκαιρα την καρδιοπάθεια