Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τροχαίο με 9 τραυματίες στο δρόμο προς Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στην Εγνατία Οδό, πριν τα διόδια στον Προφήτη

 Στους εννέα ανέβηκε ο αριθμός των τραυματιών, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά, του τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί στην Εγνατία Οδό, λίγο πριν τα διόδια στον Προφήτη, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

 Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, στο τροχαίο ενεπλάκησαν συνολικά τέσσερα οχήματα (ενώ αρχικά είχε γίνει λόγος για τρία αυτοκίνητα) με αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά εννέα άτομα.

Από τους τραυματίες οι εφτά τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ οι άλλοι δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο "ΑΧΕΠΑ" της Θεσσαλονίκης καθώς η κατάσταση τους κρίνεται σοβαρή.

Το τροχαίο έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, οι οποίες ερευνώνται, ενώ λίγο μετά τις 10 το πρωί δόθηκε στην κυκλοφορία η Εγνατία Οδός, που είχε κλείσει λόγω του ατυχήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στην τελική ευθεία οι πρόβες για την «Μποέμ» στο Φεστιβάλ Επταπυργίου
Η όπερα του Πουτσίνι αποτελεί την κεντρική παραγωγή του αγαπημένου θεσμού - Τι αναφέρουν οι συντελεστές
Θεσσαλονίκη: Στην τελική ευθεία οι πρόβες για την «Μποέμ» στο Φεστιβάλ Επταπυργίου